Tràfic de drogues

Detenen un traficant de cocaïna que venia droga des de casa seva a Rubí

  • El detingut, de 44 anys, ha sigut acusat de delicte contra la salut pública

  • El jutge ha decretat l’ingrés a presó de l’inculpat

  • La policia va trobar al domicili del traficant 41.405 euros en efectiu i 814 grams de cocaïna, entre altres materials

Detenen un traficant de cocaïna que venia droga des de casa seva a Rubí
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Rubí (Vallès Occidental) de 44 anys, acusat d’un delicte contra la salut pública per vendre cocaïna a la menuda des de casa seva i per a qui el jutge ha decretat ingrés a la presó, segons va informar aquest dimarts passat, 2 de març, la policia autonòmica.

La investigació va començar arran de diverses trucades al telèfon 112 informant que un individu venia cocaïna al barri de Rubí Centre, per la qual cosa, el novembre passat, va començar la investigació per localitzar-lo.

Finalment, els agents van trobar el sospitós, que va ser detingut el passat 25 de febrer i que suposadament rebia múltiples visites tant dins del seu pis com als voltants en les quals venia cocaïna.

41.405 euros i 814 grams de cocaïna

Generalment, les transaccions eren ràpides, les compres duraven pocs segons i el detingut prenia mesures de control per evitar ser detectat, com buscar espais discrets per fer l’intercanvi o vigilar constantment l’entorn.

Notícies relacionades

Durant l’entrada al seu domicili, autoritzada pel jutjat de primera instància número 8 de Rubí, els Mossos van localitzar 41.405 euros en efectiu i 814 grams de cocaïna repartida en tres paquets i amagada en un dels vehicles de l’investigat, així com joies, dos patinets elèctrics, plàstics per embolicar les dosis i una balança de precisió.

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO