Davant les restriccions

La Policia de Rubí tramita 56 denúncies per infraccions de les mesures contra la Covid

  • La majoria de sancions, 27, s’han imposat per infraccions de la limitació de mobilitat entre municipis sense justificació

  • La intervenció d’una celebració il·legal que superava els limitis d’aforament i incomplia les normes sanitàries s’ha saldat amb 12 persones denunciades

La Policia de Rubí tramita 56 denúncies per infraccions de les mesures contra la Covid
Es llegeix en minuts

El Periódico

La Policia Local de Rubí ha iniciat, aquest cap de setmana, un total de 56 processos sancionadors relacionats amb infraccions de les normes de contenció de la Covid-19.

En concret, quantifica el consistori, 27 persones van ser denunciades en serveis de control de la limitació de la mobilitat entre municipis sense justificació, 16 infraccions es van detectar en activitats vinculades al sector de la restauració i el comerç i 13 més es van imposar per infraccions relacionades amb les limitacions de mobilitat nocturna.

Et pot interesar

Diumenge, 17 de gener, la policia de Rubí va actuar en una celebració il·legal que superava les limitacions d’aforament i incomplia les normes sanitàries. La intervenció es va saldar amb 12 persones denunciades entre assistents i organitzadors.

Més notícies de Rubí, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Rubí