Sistema de vals

Rubí amplia la campanya ‘Rubí s’ho val’ i injectarà 200.000 euros més al comerç local

  • Aquesta segona fase tindrà lloc de l’11 de gener al 7 de març

  • S’emetran 10.000 vals per valor de deu euros i 20.000 per valor de cinc euros

  • Cada val es finança al 50% entre el consumidor i el consistori

Rubí amplia la campanya ‘Rubí s’ho val’ i injectarà 200.000 euros més al comerç local
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí amplia la campanya ‘Rubí s’ho val’, un sistema de vals de descompte per promoure el consum local i garantir la injecció d’uns altres 200.000 euros més al comerç de proximitat

L’ampliació, expliquen des del consistori, s’ha fet coincidir amb la temporada de rebaixes i s’ha materialitzat amb la modificació del conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Terrassa, que s’ha dotat amb 100.000 euros més.

En concret, s’emetran 10.000 vals per valor de deu euros i 20.000 vals per valor de cinc euros. Cada val es finança al 50% entre el consumidor i el consistori, és a dir, un val de deu euros en costarà cinc al consumidor, que el podrà gastar a les botigues adherides a la proposta.

D’aquesta manera, el comerç obté una compra per valor de deu euros i el ciutadà, un descompte de cinc. Durant la campanya de Nadal, destaquen des del govern local, es van esgotar tots els vals disponibles.

De l’11 de gener al 7 de març

Notícies relacionades

Així, a partir de l’11 de gener, els rubinencs podran adquirir els vals de compra mitjançant la plataforma ‘Rubí s’ho val’ i intercanviar-los als establiments adherits fins al 7 de març. Els comerços que vulguin participar-hi poden adherir-s’hi a través de la plataforma, els que ja s’hi van sumar a la proposta al novembre passat no necessiten renovar l’adhesió, el tràmit es manté vàlid.

Més notícies de Rubí, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Rubí