EQUIPAMENTS MUNICIPALS

Rubí inverteix 256.266 euros a renovar la gespa artificial del camp de futbol municipal de Can Rosés

La nova gespa «és de nova generació i no necessita un farcit del tipus cautxú SBR» i comportarà «una reducció del cost de manteniment del camp»

Les obres duraran quatre setmanes durant les quals no es podrà utilitzar la instal·lació. La UE Rubí ha canviat el torn d'ubicació per als partits afectats

image-2

image-2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat aquesta setmana els treballs de renovació de la gespa del camp de futbol municipal de Can Rosés que, a causa del desgast de les fibres de la gespa artificial i el farcit irregular, havia arribat al final de la seva vida útil. 

Aquest projecte, explica el consistori, «permetrà millorar les condicions de joc dels i de les esportistes del club» Unió Esportiva Rubí. L’Ajuntament ha xifrat el cost de l’acció en 256.266 euros i ha atorgat un termini d’execució de quatre setmanes, durant les quals no es podrà utilitzar la instal·lació. 

A causa de la impossibilitat d’utilitzar l’equipament, la UE Rubí ha canviat el torn d’ubicació per als partits que es disputaran durant el període d’obres. 

El procés de renovació en detall 

Les obres han començat amb la retirada de tot l’equipament esportiu, com porteries i banderins, que es trobaven dins de l’àrea de les obres amb tal de poder reutilitzar aquest material una vegada col·locada la nova gespa. 

Les accions que s’executaran posteriorment a l’anterior comprenen des de la retirada de la gespa artificial actual i el seu farcit, el desbrossament del talús del gol nord per regularitzar la superfície i s’aplicarà un herbicida per evitar el creixement de les plantes.

Abans de col·locar la nova gespa, explica el consistori, es comprovarà la base asfàltica i, en cas d’irregularitat, «es pavimentaria per aconseguir una superfície completament homogènia i regular». També es col·locarà una base elàstica que esmorteeixi les possibles caigudes que es puguin produir al camp.

Notícies relacionades

Finalment, s’instal·larà la nova gespa que, explica el consistori, és de nova generació i no necessita un farcit del tipus cautxú SBR. Això últim comportarà «una reducció del cost de manteniment del camp». 

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA   

Temes:

Rubí