11 SETEMBRE

Rubí celebrarà la Diada adaptant el protocol i limitant les actuacions

L'acte mantindrà l'ofrena floral institucional, així com la dels partits polítics i entitats de la ciutat

El concert de la Copla Principal del Llobregat es manté i oferirà un repertori de temes tradicional i populars

europe

europe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí manté la commemoració a la Diada Nacional de Catalunya a la plaça Onze de Setembre, però ho farà amb una sèrie de canvis amb tal de «garantir la seguretat sanitària» dels participants. 

L’acte mantindrà l’ofrena floral institucional així com la dels partits polítics i entitats de la ciutat, però es canviarà el protocol dels últims anys. Les associacions s’hi han d’inscriure prèviament i la seva participació ha quedat reduïda a dos representants per organització. 

A més, segons ha explicat el consistori, les associacions que hi participin hauran de fer l’homenatge seguint unes franges horàries establertes amb tal d’evitar l’acumulació de persones al voltant del monument ‘Dempeus’. Els participants seguiran un recorregut establert per accedir a la zona i abandonar-la sense coincidir amb la resta. 

Es manté el concert de la Copla Principal del Llobregat 

En aquesta mateixa línia i amb tal d’«evitar l’efecte crida», el govern local no oferirà l’acte institucional com a tal, ni les actuacions que tradicionalment acompanyen aquesta commemoració. De totes maneres, anuncien, «es mantindrà el concert de la Copla Principal del Llobregat amb un repertori de temes tradicionals i populars». 

El govern local ha assegurat que hi haurà personal fent tasques d’informació  i els cossos de seguretat «vetllaran per assegurar que es mantenen les distàncies de seguretat entre participants i assistents». 

Notícies relacionades

L’acte està previst que arrenqui les 9:30 h i s’allargui fins a les 11:30 h.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA