CONSEQÜÈNCIES DE LA PANDÈMIA

Rubí celebrarà un acte-homenatge en memòria de les víctimes de la Covid

L'esdeveniment tindrà lloc a l'Amfiteatre del Castell a les 20.30 hores del 24 de juliol i comptarà amb testimonis, un vídeo i el descobriment d'una placa commemorativa

L'aforament serà limitat per garantir la distància de seguretat entre els assistents. L'esdeveniment també es retransmetrà 'online' per als que no hi puguin assistir

casa-de-la-vila-rub

casa-de-la-vila-rub

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí ha anunciat que el divendres 24 de juliol realitzarà un acte-homenatge en record de les víctimes de la Covid-19 al municipi i en recolzament a les seves famílies. 

L’acte, segons informa el consistori, també pretén ser un agraïment a les persones que han treballat durant la crisi sanitària i als serveis essencials que han estat en primera línia, «en especial els professionals del sector sanitari». 

L’homenatge inclourà testimonis, una projecció audiovisual en memòria de la centena de veïns que, s’estima, no han pogut superar el virus, el descobriment d’una placa commemorativa i una ofrena floral. També comptarà amb la participació de l’alcaldessa, Ana María Martínez, representants del consistori i l’escola municipal de música. 

L’esdeveniment tindrà aforament presencial limitat però també s’emetrà en directe de forma telemàtica 

Tindrà lloc a partir de les 20.30 hores a l’Amfiteatre del Castell. L’aforament, com ha fet saber el consistori, serà limitat, per poder garantir que els assistents puguin mantenir les distàncies de seguretat. És per això que també s’emetrà de forma ‘online’ a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Rubí. 

L’ajuntament ha recalcat que serà necessària la inscripció prèvia per poder assistir-hi de forma presencial. Això es pot fer a través de la pàgina web del consistori fins al pròxim 19 de juliol. A través del mateix espai els ciutadans poden enviar textos que es llegiran en l’acte així com fotografies dels seus familiars difunts per la Covid. 

Notícies relacionades

Finalment, des de l’Ajuntament de Rubí han volgut instar els ciutadans que facin un aplaudiment conjunt coincidint amb el descobriment de la placa commemorativa a les 21 hores

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA