TASTOS DE VINS

Rubí oferirà alguns dels millors vins de Catalunya a la Fira del Vi

La setena edició de la proposta omplirà l'entorn de l'antic Celler Cooperatiu els dies 26 i 27 d'octubre

rubi-vino

rubi-vino / JORDI GARCIA -@LOCALPRES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alguns dels millors vins catalans de l’any es podran provar a la Fira del Vi de Rubí. El primer esdeveniment que reunirà els cellers guardonats després del’entrega dels premis Vinari el passat 11 d’octubre estarà obert dissabte 26 d’11 h a 24 h i el diumenge 27 d’11 h a 16 h al voltant del’antic Celler Cooperatiu de la ciutat, que va ser també l’escenari del tast final que va certificar els vins guanyadors.

La setena edició de la Fira del Vi portarà a Rubí 15 dels millors vins i escumosos de l’any, entre ells, el Ferrer Bobet 2016 del celler Ferrer Bobet, reconegut amb el‘Gran Vinari d’Or’al Millor Vi Català, i el cava Bertha Cardús 2015, que s’ha emportat el premi Gran Vinari al millor Escumós.

Esther Bachs, directora tècnica dels Premis Vinari, conduirà tres tastos de vins (dissabte a les 13.30 h i a les 18.30 h i diumenge a les 13.30 h) i una de vermut (diumenge a les 12 h).  A més, l’establiment local Bodegas Rosàs proposa dissabte dos tastos: una a cegues (20 h) i una per parelles (21.30 h).

Música i activitats infantils

Els estands de vins, caves i vermuts es combinaran també amb música en directe que ja és una part essencial de la fira. La inauguració oficial de dissabte a les 12 h serà el preàmbul del primer concert del cap de setmana que portarà elsPep’s Show Boys a l’escenari del Celler (12.30 h). Cap al tard, serà el torn delsArumbo  (19 h) i, com en totes les edicions de la Fira del Vi, tancaran la nit de dissabte els The Killing Hits (22 h).

Diumenge hi haurà dos concerts més: els Muddy Wine feat Seijas Sax (11.30 h) i els Balta Bordoy & The Bad Boys (12.30 h).

Notícies relacionades

Des del consistori assenyalen que la Fira del Vi és un esdeveniment familiar i comptarà amb un espai dedicat als nens i nenes on els més petits podran fer treballs manuals relacionats amb el món del vi, jugar, pintar un mural gegant i continuar diferents espectacles.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Rubí Vi