CULTURA LOCAL

Rubí acull una exposició sobre la modista rubinenca Maria Illa Gumà

La mostra és fruit de la col·laboració entre el Museu del Disseny de Barcelona i el MMUC, i té com a objectiu «posar de relleu la figura de la modista rubinenca»

illa

illa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Museu Municipal Castell (MMUC) de Rubí acollirà a partir del 19 de setembre una exposició sobre la vida i obra de Maria Illa Gumà, que va ser«la modista de més categoria de la ciutat entre 1940 i finals de la dècada dels seixanta», apunten des de l’Ajuntament de Rubí.

La mostra és fruit de lacol·laboració entre el Museu del Disseny de Barcelona i el MMUC i té com a objectiu «posar de relleu la figura de la modista rubinenca», afirmen des del consistori.

La visita inclou vestits, complements que havien sigut confeccionats per Illa i una sèrie de fotografies d’importants famílies de Rubí, Terrassa i Barcelona, dels anys quaranta, cinquanta i seixanta, a les quals la modista vestia.

Col·laboració del Museu Etnogràfic

Notícies relacionades

L’exposició‘Maria Illa Gumà, l’alta costura a Rubí’,que s’inaugurarà dijous 19 de setembre a les 19.30 h i estarà disponible fins al pròxim 15 de desembre, també compta amb la col·laboració del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí.

Més notícies de Rubía l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA