Futurs alcaldes

Els principals pactòmetres del 28M en temps real

  • Resultats de les eleccions 2023: segueix l’escrutini a Barcelona, Madrid i la resta d’Espanya

  • L’escrutini del 28M: mapa dels resultats electorals en tots els municipis

Els principals pactòmetres del 28M en temps real
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A aquesta hora continuen els recomptes, alguns encara ajustats. Encara queden resultats per confirmar, però ja s’entreveuen algunes possibilitats de pacte amb el que s’ha escrutat, tant en algunes de les principals ciutats, com en algunes comunitats autònomes. Segons els resultats a temps real, així quedarien els possibles pactòmetres.

Barcelona

Ni Trias (Junts), ni Collboni (PSC), tampoc Colau (Comuns) tenen possibilitats de liderar un govern en solitari. Per tant, hauran de buscar aliances amb els altres partits, entre els quals destaquen una ERC delmada i l’entrada de Vox a l’ajuntament.

L’Hospitalet de Llobregat

Núria Marín guanya les eleccions però perd la majoria. Aquestes són les opcions d’acords a la segona ciutat de Catalunya.

Girona

A Girona s’obren diverses possibilitats després de la victòria socialista i la patacada de Junts per Catalunya, amb Gemma Geis al capdavant, que podria perdre l’alcaldia.

Tarragona

A Tarragona cap partit aconsegueix la majoria i ERC podria perdre l’alcaldia que va aconseguir fa quatre anys per a Pau Ricomà.

TARRAGONA

Lleida

Notícies relacionades

A Lleida passa una cosa semblant. Guanya el PSC amb FèlixLarrosa al capdavant i ERC també podria perdre l’alcaldia que va obtenir Pueyo el 2019.

VALÈNCIA (COMUNITAT AUTÒNOMA)

Temes:

Eleccions