Indemnització. Clau per a una condemna menor

El pare de Neymar li va prestar els 150.000 euros

El pare de Neymar li va prestar els 150.000 euros
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pare de Neymar va cedir el gener passat 150.000 euros a Dani Alves, segons apunten els mitjans brasilers, per fer front a la responsabilitat civil que li demanava el Jutjat d’Instrucció número 15 de Barcelona a fi d’indemnitzar la víctima per les seqüeles físiques i psicològiques de la violació del Sutton en cas de condemna.

Alves, afectat per problemes finaners, segons van explicar els representants legals abans i durant el judici, s’exposava a un possible embargament dels seus comptes i les seves propietats a conseqüència de no fer front a la quantitat sol·licitada.

Notícies relacionades

No obstant, l’ajuda del pare de Neymar va ser fonamental per solucionar aquest tràmit que, una vegada coneguda la sentència, ha sigut clau perquè l’Audiència de Barcelona li apliqués l’atenuant de reparació del dany. D’aquesta forma, gràcies als diners facilitats per la família de Neymar, Alves passarà menys temps a la presó.

Els dos jugadors brasilers van compartir vestidor al FC Barcelona, el Paris Saint-Germain i la selecció del seu país, de manera que tenen una estreta amistat. A més de rebre aquest préstec fonamental en el procés penal, Alves va designar com a apoderat de les seves societats al Brasil un representant legal pròxim al pare de Neymar. Fins aleshores era la seva exdona, Dinorah Santana, la que gestionava el seu patrimoni al seu país.