Els testimonis desmunten la versió que el futbolista anava begut

La cosina i l’amiga de la víctima van assenyalar que amb prou feines van beure de les copes de cava a què els van convidar, i tampoc ho va fer el jugador

Els cambrers del reservat van afirmar que no van veure cap «comportament estrany» en Alves 

Un empleat va apuntar que va ser l’amic qui, «amb un gest», va indicar les noies a qui havia de complimentar 

Els testimonis desmunten la versió que el futbolista anava begut

J. G. A. g. g.

3
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +

En el seu escrit de defensa, Dani Alves mantenia que les relacions amb la jove de 23 anys que l’acusa de violació van ser consentides i que per això és innocent, tot i que la seva advocada va introduir com a atenuant l’element de l’alcohol davant una eventual condemna, cosa que podria reduir la pena. És a dir, la seva lletrada va voler explicar que el jugador anava begut quan presumptament va assaltar la víctima.

Per a això, l’advocada va presentar el tiquet de consumició que el jugador hauria validat per adquirir begudes alcohòliques al local, així com el testimoni de la seva dona, Joana Sanz, a qui hauria explicat que la nit de la presumpta agressió estava ebri, quan la model va anar a visitar-lo a la presó. A més, des de l’entorn del brasiler es va intentar buscar testimonis que acreditessin que a la discoteca l’havien vist begut. No obstant, en la primera sessió del judici ningú va corroborar aquesta versió. La cosina i l’amiga de la víctima van explicar que no el van veure begut ni perjudicat" quan el van conèixer. A més, van assenyalar que elles amb prou feines van beure de les copes de cava a què van ser convidades, com tampoc ho van fer el jugador i el seu acompanyant.

Per la seva banda, els cambrers de la sala que els van atendre en el reservat també van coincidir que no van veure cap "comportament estrany" en el jugador i que era un "habitual" . Van explicar que de vegades demanava el reservat número 6 que es pot llogar i que té accés, per un passadís privat, a una suite apartada en la qual hi ha un sofà, una televisió i un gran finestral, i que aquella nit tenia la porta d’entrada oberta.

També van remarcar que l’acompanyant d’Alves va demanar una ampolla de xampany, però que després la van canviar per una altra de més gran. Va ser en aquell moment quan els van demanar convidar algunes dones que hi havia a la discoteca. Primer van ser dues i, després, el grup de la víctima i les seves amigues. Un dels cambrers va remarcar que va ser l’amic del jugador que, "amb un gest", li va indicar les noies a qui havia d’anar convidar.

"Copa de cortesia"

Notícies relacionades

En aquest sentit, les amigues de la víctima van afirmar que, quan van arribar al reservat d’Alves, hi havia dues dones que ràpidament se’n van anar d’allà. El cambrer va assenyalar que va interpretar el "gest amb els dits" com una manera que s’acostés a les dones que li assenyalava per convidar-les "a una copa de cortesia". L’empleat també va relatar que va ser l’amic d’Alves qui va demanar el compte, tot i que no recorda qui va pagar. Simplement, va explicar, es va acostar per donar-los una copa de cava i després va anar a atendre una altra taula. A més, el cambrer va assegurar que no va dir a les dones que qui els convidava era Alves.

Per la seva banda, el porter va assenyalar que havia parlat una estona amb les noies quan van entrar al local i que per això s’hi va interessar quan en va veure una plorant al passadís i va assegurar que en el moment en què parlava amb elles va passar Alves per darrere "a un metre" sense dir res. Després va arribar el responsable de Sutton i va ser quan es va verbalitzar que podria haver patit abusos, per la qual cosa la van portar a un reservat i es va iniciar el protocol d’actuació de la discoteca per a aquests casos.

Temes:

Dani Alves