On Catalunya

Civisme

Badalona registra unes 400 incidències al juliol per incomplir la normativa a les platges

El nombre és pràcticament igual entre setmana que el cap de setmana

CONTEXT I Albiol sanciona la «música molesta» i l’acampada a la platja de Badalona: ¿què més no es pot fer?

Badalona registra unes 400 incidències al juliol per incomplir la normativa a les platges

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Ajuntament de Badalona ha registrat al voltant de 400 incidències per incomplir l’ordenança de platges, segons han informat fonts municipals a l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

Totes són incidències recollides durant el mes de juliol, després que l’alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, firmés el passat 30 de juny un Ban municipal en què recordava l’ús cívic de l’espai i llistava 16 activitats i usos de l’espai que serien sancionats amb multes de fins a 1.500 euros.

«Aquest ban deixa clar que, a partir d’aquest cap de setmana [l’últim del mes de juny], les persones que no siguin conscients de la situació i continuïn amb la mateixa actitud després d’advertir-los, seran sancionades», va avisar l’alcalde popular al seu moment. Les activitats susceptibles de ser sancionades passaven per l’ús d’aparells de música o similars que «produeixin molèsties a la resta de persones», l’acampada, la instal·lació de taules de càmping, tendals, botigues o fer foc.

Notícies relacionades

Es va tractar d’una de les primeres mesures que prenia Albiol, després de ser investit alcalde. Aquestes advertències, que no són denúncies, tal com matisen des del consistori, s’han donat pràcticament en la mateixa proporció entre setmana que els caps de setmana del mes.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO