On Catalunya

Al sorral de Riells

Mor ofegat un home de 83 anys a una platja de Girona

badalona

badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de 83 anys es va ofegar aquest divendres a la platja de Riells, situada al municipi gironí de l’Escala. El succés va tenir lloc a la tarda, quan hi havia actiu el servei de vigilància i socorrisme. A més, al sorral hi onejava la bandera verda, ha informat aquest dissabte Protecció Civil en un comunicat.

Els serveis d’emergència van ser alertats a les 18.17 hores per un testimoni que va dir que estava veient que treien de l’aigua un home inconscient. Els serveis de socorrisme van fer les primeres actuacions de reanimació, que posteriorment van continuar fent els sanitaris de dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). No obstant, les tasques van ser infructuoses i l’home, de nacionalitat espanyola, va morir.

Notícies relacionades

A la zona del succés s’hi van desplaçar també els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil, un cos que es va fer càrrec de les diligències del cas.

Amb la d’ahir són dues les víctimes mortals a les platges catalanes en el període de la campanya estival de bany, que va començar el 15 de juny i que durarà fins al 15 de setembre. Dissabte passat, 17 de juny, una dona de nacionalitat alemanya de 74 anys va morir a la platja de la Llosa, al municipi tarragoní de Cambrils.