On Catalunya
Estrella de TikTok
La pastisseria de Sabadell on trobaràs totes les postres que es fan virals a les xarxes
De ben segur que t’ha aparegut fent ‘scroll’, és l’última sensació de ‘reels’ i TikTok i la nova meca dels influencers: Molycakes, una pastisseria amb la rebosteria més instagramejable de l’àrea metropolitana
La primera botiga de Barcelona que et fa riure

Crumbl cookies de Happy Hippo, Kinder bueno y galleta Lotus. /
«No m’hauria imaginat mai que un influencer fos capaç d’atraure tant la gent», recorda la Nuri, una de les responsables de Molycakes (Budapest, 89, Sabadell). La pastisseria va obrir el 2019, però des de fa tres mesos ha viscut un ‘boom’ desorbitat. Va ser arran de la visita dels FoodBrosBcn. «Aquell mateix dia volia trucar-los i dir-los que esborressin el vídeo. Es va omplir el local de cues, estava saturat, el pàrquing estava ple, aparcats fins i tot a la vorera», explica com si fos una veterana del Vietnam.
Des d’aleshores, han anat arribant més influencers, que han atret moltíssim més públic. Sí, és la pastisseria de moda en les xarxes socials. ¿La recepta de l’èxit? Apostar per dolços molt tiktokers. Qualsevol tendència rebostera que se t’acudeixi és aquí. Que si ‘crumbl cookies’ (les galetes americanes gegants), que si ‘milkshakes’ de sabors (batuts americans), que si ‘cheesecake’, que si ‘croffle’ (la barreja de croissant i gofre), que si dònuts de ‘maple bacon’, «tot molt americà, que és el que triomfa en les xarxes. Molta salsa, molta rajada, molt pistatxo, Kinder Bueno, Happy Hippo, galetes Lotus», enumera.
Notícies relacionadesAra ja, després de l’allau inicial, han descobert com domar les masses sense haver de cridar Jumanji. «Hem après a organitzar-nos», explica, orgullosa. Estan trobant l’equilibri entre satisfer la clientela antiga i fidel i les hordes de nous clients que arriben atretes pels flautistes d’Hamelín de TikTok. El local, familiar (les cares més visibles són la Nuri i l’Eva, la seva cunyada), és petit –té taules i terrassa–, i per això també aposten pel ‘take away’, perquè puguis gravar el ‘reel’ de rigor a casa.

‘Croffle’, la barreja entre croissant i gofre, amb ‘toppings’. /
Però no tot són postres virals. La seva especialitat són els pastissos personalitzats. Amb aquests pastissos van començar i són «el que ens permet ser més creatives», explica la Nuri. I tenen el mateix èxit que la seva rebosteria instagramejable: l’agenda de comandes ja està tancada per, almenys, les pròximes setmanes. Visita imperdible a l’àrea metropolitana.
- CAS SANTOS CERDÁN-ÁBALOS Koldo García després de conèixer l’informe de l’UCO sobre Santos Cerdán: «Acaba de començar»
- Tempesta judicial i política L’UCO apuntala el relat d’Aldama de les comissions per obres públiques
- Asador "Una parada obligatòria": els elogis al millor restaurant de Sant Boi de Llobregat, segons Tripadvisor
- Transport públic Així queden els preus dels títols de transport públic a Barcelona fins que acabi el 2025
- Lliga F Escac i mat de les futbolistes al Llevant Badalona: «És el circ més gran que he viscut com a professional»
- Tensió als Estats Units Els EUA surten al carrer de forma multitudinària en protesta per Trump
- Ministeri Exteriors recomana no viatjar al focus del conflcite
- Una ofensiva per fer esclatar una rebel·lió a l’Iran
- Guerra al Pròxim Orient Israel amenaça d’atacar "qualsevol objectiu i lloc del règim aiatol·là"
- Xocs entre socis El finançament i l’habitatge sustenten la majoria d’Illa malgrat l’aeroport