On Catalunya

pla serièfil

Viatja a l’Upside Down de ‘Stranger things’ a Barcelona

Així és ‘The Lab’, l’experiència immersiva que et submergeix en l’univers fantàstic i dels vuitanta del ‘pelotazo’ de Netflix

Viatja a l’Upside Down de ‘Stranger things’ a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El 19 d’agost passat es va obrir a Barcelona un portal a l’Upside Down, «L’altre costat», el món ple de foscor, espores i monstres assassins on constantment es perden els protagonistes de ‘Stranger Things’, l’últim gran èxit de Netflix.

Però, a diferència de la sèrie, aquí ningú fuig dels misteris i criatures que s’amaguen a l’altre costat. Aquí, fins i tot fan cues quilomètriques per entrar-hi. Segur que ja te les has creuat: un parell de setmanes després, continuen acumulant-se en hora punta desenes de persones ansioses per participar en aquesta nova experiència immersiva, ‘The Lab’, disponible (i amb entrada gratuïta) a la Botiga Movistar Centre (plaça de Catalunya, 16).

Notícies relacionades

Les activitats disponibles a ‘The Lab’ no passen per escoltar ‘Running Up That Hill’ de Kate Bush mentre la teva vida està amenaçada de vida o mort, sinó a despertar els teus poders telequinètics, com el control lluminós, la levitació d’objectes i la força mental. Ni Magneto dels X-Men et podrà superar.

Per descomptat, després d’esprémer-te el cervell a l’estil de l’Once, el personatge que interpreta Millie Bobby Brown, hi ha recompensa: matar les hores en salons de joc dels vuitanta. ‘The Lab’ també ha recreat escenaris de la sèrie, com el centre comercial Starcourt, amb vuit màquines d’arcade com les que es veuen en la sèrie, una sala on fer-te fotos dins de la Creel House, i un punt amb bicicletes i imatges dels protagonistes per fer-te una foto com si fossis un més de la colla. Benvinguts als 80.