On Catalunya

Oasi de còmics

Un laberint de vinyetes

  • En el seu 10èº aniversari, aquest temple del còmic ‘underground’ i l’art autoeditat acaba de mudar-se a un nou espai

ONBARCELONA FATBOTTOM

ONBARCELONA FATBOTTOM

1
Es llegeix en minuts
Albert Fernández

Obrir-se camí entre les prestatgeries de Fatbottom és una aventura dislocada. Les pupil·les s’injecten entre logos, portades i horitzons policromàtics. Escures la butxaca mentre tremoles; ho vols tot: àlbums selectes d’importació, fanzins dements i rareses d’editorials com Apa Apa i Fulgencio Pimentel. I això sense mirar els prints, samarretes o qualsevol altra filigrana gràfica que es dignin a exposar. 

Notícies relacionades

Aquest temple del còmic underground i l’art autoeditat acaba de mudar-se a un nou espai, el tercer ja, a només uns metres de l’anterior. En el seu 10è aniversari, la Neus i el Nico recorden com es van aventurar a obrir la primera botiga al Poble-sec amb una mica d’inconsciència, sense sospitar que allò es convertiria en un ecosistema viu. Fatbottom reuneix autors i addictes a la tinta en un flux constant d’intercanvi, que els porta a muntar expos, editar fanzins i compartir espai amb l’esbojarrada gent de Máquina Total, que obren la seva màgia en forma d’impressions i serigrafia al fons del local. 

Si ja ets de la parròquia, no hi faltis. Si no, entra en el culte. Celebrem aquesta dècada d’oasi del còmic. Que no cessi mai el mareig còsmic d’ingressar en aquest món estrany i alhora familiar.

Temes:

Còmic