On Catalunya

Mos amb superpoders

Una hamburgueseria de Barcelona crea ‘burgers’ de superherois

Aquí es poden menjar hamburgueses amb la màscara de Spider-man o l’escut del Capità Amèrica

barcelona/WhatsApp Image 2023-09-04 at 18.49.41.jpeg

barcelona/WhatsApp Image 2023-09-04 at 18.49.41.jpeg / Instagram

1
Es llegeix en minuts
Òscar Broc

L’‘smash burger’ és la cançó de l’enfadós, no hi ha hamburgueseria que no tingui la seva. Atenció a la nova ‘triple smash’ de La Real: tres discassos, patates palla, cogombrets, ceba i salsa de la casa: no necessitaràs menjar-te’n dues, tret que tinguis algú que et pugui portar en carretó a casa.

A La Porca s’amaga una ‘smash’ antològica de porc: proveu-la. A Porky’s preparen una ‘smash’ molt llaminera, amb abundant amanida per als que volen un punt de verd. A La Sagrada hi ha peces que arriben amb una injecció hipodèrmica de cheddar. A Acero, broden una ‘smash’ que té una legió de seguidors. A Vici i Deleito et fan sortir d’un mal pas i t’enviena casa peces notablement acoblades, amb pa llaminer de brioix i discos que arriben sucosos i calentons.

Notícies relacionades

Però deixeu que en aquest mar de ‘smash’ ens aturem en les ‘burgers’ clàssiques que van més enllà del manual i juguen amb el client. Ens allunyem del centre i arribem a Ovante (passeig Fabra i Puig, 95), una hamburgueseria que ha creat (tamborineig de suspens)… ¡les ‘burgers’ de superherois! La Capi, per exemple, ve amb pa vermell de tomàquet i l’escut patriòtic del Capità Amèrica dibuixat. Ah, i atenció amb la Hulk, amb pa de color verd i molta mala llet.

També trobaràs la ‘burger’ favorita dels teus fills, tot i que no ho sàpigues. Es diu Spider, també vermella, i emula la màscara de Spider-man, amb els seus enormes ulls blancs i tot; un exemplar que crida l’atenció i apetitós que, com ells mateixos diuen, ha viatjat per tot el multivers per acabar al teu plat. Ja ho va avisar l’oncle Ben: una gran ‘burger’ comporta una gran responsabilitat. Per si no fos prou, els noms de les hamburgueses, inspirats en el món del cine i els còmics, són una vacil·lada. I no tot són cops d’efecte per a amants del cine i la fantasia. El producte amb què treballa aquesta hamburgueseria gurmet de Sant Andreu és autèntic material per a adults.