On Catalunya
AL LABERINT
L'Enigma d'Albert Adrià
¿Quan obrirà el xef català aquest restaurant que promet ser un "monstre"?

enima-horizontal
"Un monstre: mai he fet res igual", assegura Albert Adrià sobre Enigma, el seu gran projecte gastronòmic, el més ambiciós al qual mai s'ha enfrontat, i amb un concepte tan enigmàtic, per diferent i trencador, com la data de la seva obertura definitiva. Havia de ser a la primavera, després a l'estiu. Estem a la tardor. ¿Quan revelarà el seu Enigma Albert Adrià? ¿Aquest octubre? ¿O ja al novembre? ¿Potser al desembre?
Temes:
- SUCCESSOS ‘Lock-picking’, el nou sistema per obrir cases sense forçar panys amb què bandes de georgians roben a Espanya
- Dol als fogons Mor Montse Guillén, la pionera que va triomfar als EUA amb la cuina catalana
- BCN busca la fórmula per insuflar una nova vida a la seva plaça més dura
- Religió Mor Francesc, el papa que va arribar de «la fi del món» i que ha volgut portar l’Església al segle XXI
- ‘Tot el camp és un clam...’
- ELS LESIONATS DEL BARÇA Lewandowski s’allunya de la Copa i Ter Stegen «ja està llest» per reaparèixer
- Helicobacter pylori: així són els símptomes de la infecció que afecta la meitat de la població
- Llars espanyoles Tornen els plats de Duralex: un conegut supermercat ven la clàssica vaixella amb nous dissenys
- Oferta d’ocupació El treball que sempre havies somiat: 1.000 euros a la setmana per provar platges i explicar-ho
- ENTREVISTA Isabel Celaá, ambaixadora davant la Santa Seu: «Al Papa no li agradava ser qualificat com a progressista ni com a conservador»