On Catalunya
Dolç Mataró 2011, el vi dolç ecològic més premiat i internacional d'Alta Alella

Dolç Mataró
El celler Alta Alella ha llançat la nova anyada (2011) de Dolç Mataró, el seu vi més premiat i internacional, que està present en restaurants de referència mundial com El Celler de Can Roca, The Fat Duck (Londres), Alain Ducasse i Gordon Ramsay a París, Lung King Heen (Hong Kong) i al Swissotel The Stamford (Singapur). Es tracta d'un vi ecològic negre dolç elaborat principalment amb la varietat Mataró (més coneguda com monastrell), que es deixa sobremadurar a la vinya i es recull poc abans que comenci el procés de passificació. Es cria en barrica de roure francès. És de color carmí i en nas té notes de fruites confitades (prunes, figues seques, tomàquet cirera italià), pell de taronja i te verd japonès. En boca és untuós, molt saborós i amb l'àcid i el dolç ben equilibrats.
- Seguretat Social El Govern central vol facilitar que els jubilats combinin la seva pensió amb un ‘minijob’
- Successos Mort dels germans d'Amer: un va matar a l'altre i després es va suïcidar
- En investigació El cap d’un dels bombers dels canvis de sexe fraudulents el defensa contra Interior
- Novetats en el format RTVE pren mesures amb 'La familia de la tele': separa Aitor Albizua i Inés Hernand de María Patiño i elimina el cor d'un dels seus blocs
- Pederàstia a l'Església La família d'un exalumne de Jesuïtes Casp ja mort denuncia després de veure 'La Fugida' que va patir abusos de Francesc Peris