On Catalunya
Dolç Mataró 2011, el vi dolç ecològic més premiat i internacional d'Alta Alella

Dolç Mataró
El celler Alta Alella ha llançat la nova anyada (2011) de Dolç Mataró, el seu vi més premiat i internacional, que està present en restaurants de referència mundial com El Celler de Can Roca, The Fat Duck (Londres), Alain Ducasse i Gordon Ramsay a París, Lung King Heen (Hong Kong) i al Swissotel The Stamford (Singapur). Es tracta d'un vi ecològic negre dolç elaborat principalment amb la varietat Mataró (més coneguda com monastrell), que es deixa sobremadurar a la vinya i es recull poc abans que comenci el procés de passificació. Es cria en barrica de roure francès. És de color carmí i en nas té notes de fruites confitades (prunes, figues seques, tomàquet cirera italià), pell de taronja i te verd japonès. En boca és untuós, molt saborós i amb l'àcid i el dolç ben equilibrats.
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- Infraestructures La Zona Franca invertirà 40 milions en la seu de Salut Pública de BCN
- Transports El Govern facilita la venda de Talgo a Sidenor amb l’entrada de la SEPI
- Junta general Inditex obrirà botigues a l’Iraq i inverteix en l’‘start-up’ Theker Robotics
- Tempesta judicial i política L’UCO busca diners de la trama Cerdán en feixos de bitllets amagats
- Els riscos de la xenofòbia Llibertat per als còmplices Un detingut a Mataró per incitar la "cacera" de migrants a Múrcia