On Catalunya
El rostit argentí i les pizzes omplen els bufets lliures
Posa’t les botes sense arruïnar-te. És el pla perfecte per afrontar la pujada de gener: en aquests restaurants donen menjar il·limitat a preu tancat

Selección de pizzas de Dolcevita. /
És una de les tendències perennes de Barcelona: els bufets lliures. Preu tancat amb la promesa de posar-te fins a les botes. Perfecte per fer un bon tiberi en plena pujada de gener. L’últim any, a més, l’oferta de bufets no ha deixat d’augmentar. Ja no només està el típic asiàtic amb una àmplia oferta de sushi, sinó que ara pots trobar des de pizzes fins a esmorzars de forquilla i sense que et doni una síncope al veure el compte.
Per començar, el menjar que més es repeteix en l’oferta de bufet lliure: l’asiàtic. Es podrien citar desenes –fins i tot centenars– de locals que ofereixen sushi il·limitat a preu tancat. Però si t’has de quedar només amb un, les xarxes prometen que el millor, quant a qualitat-preu i opcions en el menú, és UnDécimo (amb diversos locals, Villarroel, 220; Nàpols, 229; Lleida, 130, el Prat de Llobregat), amb un menú que està a 21,90 euros a les nits, els caps de setmana i els dies festius.
Més enllà del sushi, el menjar asiàtic és molt ampli. Ara també s’ha fet viral Xiao Juan Cun (Diputació, 221), un bufet lliure de barbacoa coreana on, per 24,90 euros a les nits, els caps de setmana i els dies festius, pots demanar carns i mariscos il·limitats, i ja tu mateix t’ho cuines des del teu lloc, a les graelles habilitades al centre de la taula. I una obertura més recent (va obrir les portes el 6 de desembre): Jing Duck (Albert Ferrer i Soler, 2, Vilanova i la Geltrú), "el primer bufet d’ànec pequinès a Europa", com es venen en les xarxes. A 20,95 euros per persona a les nits, els caps de setmana i els dies festius.
Més enllà d’Àsia, a Barcelona tens Asado Libre (Roger de Flor, 230), un bufet de carns argentines on posar-te fins a dalt del plat més famós del país. Surt a 30 euros els caps de setmana, els dies festius i les nits, i no només es limita a barbacoa: també hi ha empanades argentines, milaneses i entrants –sí, hi ha amanides i verdura, per acompanyar els plats amb una mica de verd.
Experiència prèmium
Notícies relacionadesSi ets fan de la pizza, passa’t per Dolcevita (Déu i Mata, 52; Jerusalem, 30). Els diumenges i els dilluns a la nit, a partir de les 20.00 hores, bufet lliure de pizzes. Són 25 euros per cap i et van servint pizzes a l’atzar. El paradís per als indecisos que mai saben quin sabor escollir per a la seva pizza.
I a l’Hospitalet, un bufet lliure on pots menjar ostres o fricandó fins a rebentar. És el brunch dominical del Terrum (hotel Hyatt Regency Barcelona Tower, Gran Via de l’Hospitalet, 144, l’Hospitalet de Llobregat), especialitzat tant en plats d’esmorzar de forquilla (com ara arrossos, fricandó i entrecots) com en delikatessen internacionals (des d’ostres fins a pastisseria francesa). Una experiència prèmium que surt a 49,90 euros per adult.
- INCENDIS FORESTALS Una vella i «maleïda» cançó de Serrat, l’himne per recordar l’estiu en què va cremar l’oest espanyol
- Servei d’Aigües de Catalunya Una sentència tomba la pujada de l’aigua en una ciutat de l’àrea de Barcelona per «frau de llei» i «desviació de poder»
- Dol en el cine espanyol Mor Verónica Echegui, l’actriu que es va saber desmarcar de ‘la Juani’
- Reforma de l’Administració El Govern impulsa una llei per millorar el procés de selecció dels funcionaris
- Medi ambient L’ús intensiu de les dessalinitzadores situa les reserves dels pantans al 74%
- MÚSICA AMB MISSATGE POSITIU El 'revival' dels balcons del clàssic del Dúo Dinámico 'Resistiré'
- Obituari Mor Manuel de la Calva, membre del Dúo Dinámico, als 88 anys
- La Vuelta a Espanya arriba a Catalunya: així és el recorregut de les seves tres etapes transcendentals
- Cost de la vida Tornar a omplir el rebost després de les vacances d’estiu sortirà aquest any un 2,7% més car
- Reunió el 2 de setembre Illa cita Renfe i Adif per reclamar actuacions «urgents i estructurals» que millorin el servei de Rodalies