On Catalunya

Festes de SantPere

Tribut a Queen gratis a Can Font de Manresa

El grup Bulsara, especialitzat a recrear l’esperit de la carismàtica banda, actuarà el divendres 28 de juny a l’aire lliure

bulsara en sant boi 21 5 2022 52

bulsara en sant boi 21 5 2022 52

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bulsara, grup especialitzat a recrear l’esperit i l’essència de la carismàtica banda Queen, serà la cirereta de l’àmplia programació de les festes de Sant Pere que celebra el barri més gran de Manresa, el de la carretera de Santpedor. L’actuació, totalment gratuïta, començarà el divendres 28 de juny a les 21.30 hores al parc de Can Font.

Just abans, qui vulgui podrà participar en un tast de vins del Pla de Bages al Centre de l’Aigua de Can Font. El tast de vins maridats es combinarà amb una visita a una de les masies més antigues de la ciutat. El preu és de 7 euros i, en aquest cas, es necessita inscripció prèvia a www.parcdelasequia.cat.

Bulsara és una banda tribut. L’estètica, el so, les interpretacions i la selecció de les cançons estan inspirades en les actuacions més emblemàtiques i icòniques del grup. Bulsara s’ha consolidat, amb el pas del temps, com una aposta segura, un xou per a tots els públics avalat per anys d’experiència i la confiança dels seus clients (marques internacionals com ara Hard Rock Cafè, esdeveniments corporatius i festes majors).

Ningú escapa al magnetisme i intensitat de viure en directe la interpretació d’èxits com Bohemian rhapsody, We will rock you, We are the champions, I want to break free o The show must go on. El grup interpreta un repertori que inclou dècades d’èxits i algunes de les millors cançons de la història.

Notícies relacionades

El president de l’associació organitzadora, Carles Boix, destacat l’esforç que ha suposat per a l’entitat tenir Bulsara tocant a la ciutat davant d’un públic que no pagarà entrada. Explica que en l’edició de l’any passat es va dur a terme un concert tribut als Beatles i va tenir molt èxit", tant que havien "apostat per seguir aquesta línia".

La interpretació de Bulsara forma part d’unes festes amb altres al·licients. Per al mateix divendres 28 de juny s’ha programat al matí una caminada guiada per la Séquia Amagada, amb sortida a les 9.30 hores des de can Font. És necessària inscripció prèvia a parcdelasequia.cat. Mitja hora més tard es podrà dur a terme a Can Font txikung terapèutic, a càrrec de Fèlix García. I a les 10.30 hores del matí hi haurà un taller d’elaboració de paper reciclat al Centre Ocupacional Les Bases.