On Catalunya
agafa pa i suca
Agreste baixa al Port Vell com un ‘pop-up’
La colossal cuina italocatalana del restaurant del parc de la Creueta del Coll s’instal·la fins al 4 d’agost a l’hotel Serras amb menú degustació
![barcelona/Cebolla 1.jpg barcelona/Cebolla 1.jpg](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/b8401563-0717-4a24-be4c-4d29a2470595_alta-libre-aspect-ratio_default_0.jpg)
barcelona/Cebolla 1.jpg /
Els restaurants pop-up són un terreny tou. S’ha de mirar molt bé on claves la forquilla. He tingut recargolaments d’estómac importants en més d’un. De fet, podria comptar amb els dits d’una mà dels Simpson les propostes memorables que he tastat en aquest format tan en voga. Una d’aquestes, segurament la millor, la vaig viure fa uns quants dies a l’hotel Serras (passeig de Colom, 9), on es pot disfrutar del pop-up del magnífic restaurant Agreste fins al 4 agost (només dinars).
Anar a Agreste no és una missió per a ganduls. El restaurant comandat per Fabio Gambirasi i Roser Asensio es troba a les altures de la ciutat, més enllà dels confins del parc Güell (carrer de Funoses Llussà, 2). Si hi vas en transport públic, hauràs de caminar; si vas amb cotxe, patiràs per aparcar. De manera que el pop-up que han obert a l’hotel Serras, situat al passeig de Colom, davant del Port Vell, permetrà als ganduls conèixer per fi la cuina italocatalana i el colossal producte que ha donat prestigi a la casa.
El pop-up s’articula a través d’un menú degustació amb una relació qualitat-preu interessant. Per 55 euros (beguda no inclosa) et cruspeixes set plats que són set sols. El segell d’Agreste es nota en la panizza fregida amb crema de llimona, cansalada viada i romaní, un mos luxuriós, prohibit. També en una fregola sarda amb gambes que m’entumeix la llengua de tan bona que és.
Notícies relacionadesVibro com un diapasó amb els cappelletti amb parmesà, mantega i sàlvia. Molt de vici amb la pasta de full amb pop i ceba tendra. I als plats totxos, pots triar entre una presa ibérica Arturo Sánchez amb salsa bearnesa (boníssim) o un apoteòsic peix de roca amb suquet i pizza fregida, una descàrrega de sabor i melositat que crida: ¡estiu!
A l’hora de les postres, decideixo apostar pel vermell: maduixes cultivades a la comarca del Maresme amb sorbet de maduixes, saüc i chantilly. Definitivament, després de l’Agreste mar, voldràs visitar l’Agreste muntanya.
- Jocs Olímpics 2024 París oculta la foscor i exhibeix el seu decorat en els Jocs
- Handbol Les ‘Guerreres’ no compareixen i cauen amb estrèpit en el debut
- Tennis Moyá fa saltar les alarmes sobre la presència de Nadal a París
- Sèrie aclamada Com enamorar sense cursileries
- QUATRE HOSPITALITZATS Un brot de salmonel·losi en un bar deixa almenys 22 afectats
- Operació contra el narcotràfic Els EUA detenen ‘el Mayo’ i un fill del ‘Chapo’, líders del càrtel de Sinaloa
- Eleccions decisives Els comicis a Veneçuela desencadenen l’expectació mundial
- En clau europea Cordó parcial als ultres
- Pròxim Orient Hamàs demana venjar un dels seus líders mort en una presó israeliana
- Les polítiques de la Unió Europea Brussel·les empeny a acabar amb l’addicció a les xarxes socials tòxiques