On Catalunya

No gasteu

Un funambulista creuant el cel i altres plans gratuïts a Barcelona

L’espectacle d’equilibri de Nathan Paulin i el cicle estiuenc del parc Güell, entre el més destacat de la setmana

Un funambulista creuant el cel i altres plans gratuïts a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un equilibrista sobre el cel de Barcelona

Una cinta tensa que uneix la teulada de l’edifici de Telefónica, a Portal de l’Àngel, amb el Generali, a la Gran Via. I a sobre, Nathan Paulin, funàmbul, que farà tot el recorregut a través del cel de Barcelona. Un espectacle de 40 minuts emmarcat en el Grec 2023. Serà aquest diumenge, dia 2 de juliol, a les 8 del vespre.


Estiu envoltat de modernisme

Aquest estiu, el parc Güell s’omple de música. I no, no són els flaixos dels guiris que arriben en allau dels creuers, sinó el cicle d’activitats d’estiu del recinte modernista. Hi haurà concerts (cada divendres, fins al 21 de juliol), cine a la fresca, itineraris amb guia i una desena més de plans gratuïts per a la ciutadania.


Cel vermell (i sense ser capvespre)

Notícies relacionades

Comença el cicle estiuenc de CaixaForum (Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8). El tret de sortida ha sigut l’obra ‘Cel rogent’, d’Ignasi Bonjoch, un joc de teles vermelles subjectades d’extrem a extrem del pati d’entrada al recinte on, durant els dimecres de juliol i agost, hi haurà recitals, concerts i molta cultura.


Nou mes, portes obertes

Dona la benvinguda al juliol amb un passeig per l’entramat cultural de la ciutat. Aquest cap de setmana és el primer del mes, així que els museus obren les portes. Aprofita i passa’t pels principals espais expositius de la ciutat, com el Macba, el CCCB, el Muhba o el MNAC, que tindran entrada lliure.