On Catalunya

El bar favorit de Rosalía obre nou local al Raval

La Polla, «la millor truita de patates» de la ciutat segons la cantant, inaugura un local germà: La Polla, una nova barra on tastar la seva cuina i còctels

El bar favorit de Rosalía obre nou local al Raval
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

«Millor truita de patates de Barcelona El Bar del Pollo». Amb aquestes paraules, Rosalía enviava els seus seguidors cap a aquest local del Raval, ubicat el 31 del carrer del Tigre. El bar, famós per les seves tapes, ja era una de les tavernes favorites per als veïns del barri. Després d’aquest tuit, també va passar a ser el punt de reunió de la tropa ‘centennial’ de la ciutat, i ha convertit el petit local en una llauna de sardines, com les que serveixen enfilades en una banderilla. 

Notícies relacionades

Però bones notícies per als que han intentat anar-hi a tastar la seva celebrada truita i s’han trobat amb totes les taules ocupades: paret amb paret, al número 33 del carrer del Tigre, acaben d’inaugurar La Polla, que aportarà més espai, més barra, i més oportunitats per tastar les seves tapes, les seves truites, les seves cerveses i els seus còctels. I sí, Rosalía ja n’està al corrent: la cantant ha comentat a l’Instagram del bar, celebrant les notícies.

Aquesta nova inauguració complementa la zona, ja plena de ‘hot spots’. Com la sala La Paloma (Tigre, 27), la seva veïna, que aquest diumenge reinaugura els balls de saló després del tancament de 16 anys, o el Bar Del Toro (Sant Vicenç, 13), un altre local de tapes de moda, i, fins i tot, la propera Joaquín Costa, centre neuràlgic de l’oci nocturn del Raval. Sens dubte, el ‘place to be’, que dirien a internet.