On Catalunya

Joguines eròtiques

Obre Belover, una ‘sex-shop’ de 300 m2 al centre de Barcelona

barcelona/WhatsApp Image 2023-06-21 at 18.34.58.jpeg

barcelona/WhatsApp Image 2023-06-21 at 18.34.58.jpeg

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

«‘Cuando llega el calor, los chicos se enamoran’». Però, mentre esperes que ho facin, millor mata el temps a Belover, la botiga de joguines eròtiques i de salut sexual femenina que, després de triomfar a Madrid, acaba de fer el salt a Barcelona estrenant un paradís orgàsmic de 300 metres quadrats en ple centre, al 568 de la Gran Via, entre Universitat i Urgell.

Notícies relacionades

El seu posicionament respecte al sexe és clar: normalitzar-lo, parlar-ne amb naturalitat i tractar el desig sexual com el que és, una cosa compartida per pràcticament tota la població. Una filosofia que demostren a través de la decoració de la botiga, amb colors pastel, molta llum i espais acollidors oberts al públic. Sí, precisament la tendència que han estat reproduint els ‘sex-shops’ durant l’últim lustre, després de decidir abandonar la típica estètica de vidres fumats per ocultar el sexe dels ulls de la resta de transeünts, i demostrar que una botiga d’erotisme i sexualitat no cal que s’amagui ni ser una vergonya.

En aquest temple de l’erogen, els productes estan ordenats per intensitat. És a dir, el més vainilla és a l’entrada, i els de BDSM, al fons. També inclou espais per poder veure i potinejar els productes, com si fos la fruita al mercat del barri, sense cap tipus de complexos. Per descomptat, el local oferirà tallers, xerrades i ‘showrooms’, orientats a la necessària educació sexual, que ja va sent hora que aprenguem com va el nostre cos.