On Catalunya

Agenda exprés

El planòmetre | Organitza en 2 minuts el cap de setmana perfecte a Barcelona

Organitza el cap de setmana perfecte. Aquest és el planòmetre de l’On Barcelona. Una agenda més enfeinada que la de Froilà a Abu Dhabi

barcelona/WhatsApp Image 2023-06-23 at 18.35.12.jpeg

barcelona/WhatsApp Image 2023-06-23 at 18.35.12.jpeg

2
Es llegeix en minuts
Ana Sánchez
Ana Sánchez

Periodista

ver +

Per fi és divendres, sí. ¿Com estàs? Espero que de més bon humor que Trias. ¿Com es presenta la nit de Sant Joan? ¿Ja se t’han acudit 50 maneres de torturar els que tiren petards? ¿Mataries per una habitació insonoritzadaPlaneja un Sant Joan alternatiu. Sí, sense soroll de bombetes. Des de clubs on tancar-se entre djs fins a focs artificials més silenciosos que una seu de Ciutadans.  

¿Que demà l’encertes menys que Feijóo davant d’un micro? Empassa’t un Ibuprofèn i passa la ressaca de passeig. Marc Piquer, el tuitaire explorador de @Bcnsingular, escodrinya l’últim barri de Barcelona. 7 raons per revisitar aquest apartat veïnat.    

¿Encara no coneixes Tarzández? És un Tarzan a domicili. L’avisen per les xarxes i ell hi acudeix a l’estil superheroi. Tan aviat rescata serps verinoses que es deixa picar per un escorpí per explicar el que se sent. Alex Hernández és ‘influencer’ d’animals. Fa rescats virals pel món. I sí, ha entrat en llocs que fan la mateixa esgarrifor que veure el nou videoclip de Leticia Sabater.

   

JORDI OTIX

Aquí tens els millors plans d’aquesta setmana, activitats gratis i fins i tot fenòmens paranormals. ¿Encara no saps què menjar? Demana’t l’arròs a la milanesa de Banquet. ¿Que passes de la coca (almenys de la de Sant Joan)? Tasta-la en format pastís de formatge. ¿Que el que vols és un paradís orgàsmic? Haver començat per aquí: acaba d’obrir al centre una sex shop de 300 metres quadrats. Aquests sí que et munten una ‘Barbacoa al punto G’ i no Leticia Sabater.

150 plans en un clic

Si ara mateix tens el cervell de Homer Simpson, llavors fes clic aquí a baix: també tenim una bola de vidre. Et recomanarem un pla conforme a la incapacitat de les teves neurones.  

¿Avorrit?, ¿indecís?, ¿nou a la ciutat? ¿Aquest cap de setmana et sentiries capaç fins i tot d’enfrontar-te a una trucada de Vodafone?

Fes clic al planòmetre i et recomanarem un pla per estar més entretingut que l’emèrit a Abu Dhabi.

/

Dona’m un parell de segons, que soc vident, no un McDonald’s.

¿Encara no en tens prou? Cerca al nostre ‘top 150’: hi ha les millors truites, xurreries virals, ‘hot spots’ per posturejar per sobre de les teves possibilitats. I si vols rebre tots aquests plans cada setmana al ‘mail’ sense moure un dit, llavors apunta’t a la ‘newsletter’ de l’On Barcelona. Diuen que si et registres davant d’un mirall a mitjanit, se t’apareix Froilà i et porta de festa

Notícies relacionades

Apa, que us bombin a tots. Espero que acabis la revetlla tan a dalt com els lloguers de Barcelona. Sort que ja arriba juliol.