On Catalunya

Nou ‘hot spot’ amb vistes

Obre el ‘rooftop’ d’hotel més alt de Barcelona

barcelona/WhatsApp Image 2023-06-07 at 14.33.28.jpeg

barcelona/WhatsApp Image 2023-06-07 at 14.33.28.jpeg / Instagram

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Alerta per als caçadors de vistes: aquest dijous obre un nou ‘must’ al cel de Barcelona, amb vista a l’‘skyline’ de la ciutat, i les de més altura fins ara. És la terrassa del ‘rooftop’ del Nobu (avinguda de Roma, 2-4), situada a la planta 25 de l’edifici, i que obre aquesta setmana les seves portes per estrenar la temporada estiuenca. 

Notícies relacionades

L’hotel, situat a la Torre Catalunya, de 80 metres d’altura, no és el més alt de la ciutat: el supera l’Arts (Marina, 19-21), i els seus més de 150 metres d’altura. No obstant, a causa que les seves plantes superiors estan privatitzades amb l’accés tancat per a aquells que no siguin els residents d’aquests espais de luxe, la nova obertura del ‘rooftop’ del Nobu es converteix en l’espai més alt disponible per a tota la ciutadania (que cap al tard obre les portes a clients sense importar si estan allotjats a l’hotel). 

Tot i que no siguis un adepte de la vida gastrobarcelonina, segur que el nom de Nobu et sona. El seu restaurant japonès és un dels millors i més aplaudits de la ciutat. El ‘rooftop’ continuarà amb aquesta línia temàtica, amb una decoració i vegetació d’inspiració nipona, a més de ‘snacks’ japonesos –com onigiris– que seran presents a la carta del restaurant de la terrassa, molt variada, i que tenen com a motiu general el tema «mar i muntanya», homenatge a les vistes de la terrassa, que inclouen des de Collserola fins al Mediterrani. Porta el mòbil amb bateria, que el pla et donarà per omplir les teves ‘stories’ amb un ‘book’ fotogràfic.