On Catalunya

El que està de moda

DROP, quatre anys ballant

Aquest divendres se celebrarà l’aniversari d’aquesta societat de ball amb una nit de proporcions siderals a Tunnel Barcelona

DROP, quatre anys ballant
1
Es llegeix en minuts
Albert Fernández

La festa mai acaba, però hi ha aniversaris especialment elèctrics. Aquest divendres, 11 de novembre, DROP celebrarà quatre anys de militància ‘dance’ amb una nit de proporcions siderals a Tunnel Barcelona (avinguda Diagonal, 547). 

Una societat de ball no es crea en un dia. Des del seu naixement, els fundadors de DROP, Axnnie Beckett aka Bonny Soul i Beniso, han apostat per la pista com una plataforma cultural que esdevé acte polític. De festa les ments s’obren. És allà, sota els batecs electrònics i els llums parpellejants, on DROP, ha sabut crear una comunitat basada en la llibertat, el respecte i l’expressió. 

Cultura de club

Notícies relacionades

Per això, quatre anys després del seu naixement, aquests herois de la cultura de club llueixen amb orgull el sobrenom de DROP dance society. La família ha anat creixent en equip i en públic, més infinitat d’aliats musicals, aquests productors internacionals que han fet vibrar tots els temples del ritme que DROP ha conquerit a la nostra ciutat.

El gran convidat per al seu quart aniversari és un mite: Louie Vega, component de Masters at Work, llegendari productor i discjòquei de house, guanyador de diversos premis Grammy. Les seves tres hores de ‘set’ s’elevaran a l’Olimp amb les arts rere la taula de Virginie, Tête de la Course i Camelia. Una constel·lació de ‘beats’ èpics, eufòria i amor per celebrar la música fins a l’alba.