Esports i programes a TV avui dilluns 5 de juny del 2017

'Crackòvia', 'El hormiguero' i els premis Max són el més destacat de la jornada

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats: 'El hormiguero', 'Crackòvia' i els premis Max de teatre.

dani & flo...

Retrobament 'informal'

15.45 CUATRO

Javier Capitán, Felisuco i Inma del Moral es retroben amb Florentino Fernández coincidint amb el 15è aniversari de l’estrena d’'El informal', el programa de Tele 5 en el qual van coincidir.


EL HORMIGUERO

Eduardo Casanova presenta pel·lícula

21.45 ANTENA 3

Pablo Motos rep l’actor i director Eduardo Casanova, el Fidel d’'Aída', que s’estrena en el llarg amb 'Pieles', que arriba als cines el dia 9 després del seu èxit en els festivals de Màlaga i Berlín.


CRACKÒVIA

Gags de paròdies televisives

21.55 TV-3

El programa fa un repàs dels millors gags de paròdies televisives protagonitzades pels personatges del xou. Com les aventures viscudes per Luis Enrique (Ivan Labanda), Messi (Jordi Rios) i Paco Alcácer (Carles Roig) per intentar trobar Neymar (Alan Lillo) a 'Stranger things'.


PREMIS MAX

La gala, en directe 

22.00 LA 2

La 2 retransmet la gala dels premis Max de les arts escèniques, organitzada per la SGAE, que reuneix professionals del teatre i la dansa al Palau de les Arts de València. 


EL DIA DE DEMÀ

La població l'any 2050 

22.17 EL 33

El programa es pregunta com serà la població: quants milions de persones hi haurà, si la població estarà envellida, quin continent serà el més poblat i quants catalans hi haurà.


Nazi: megaestructurAs

El blindatge del canal de la Mànega

Notícies relacionades

22.30 DMAX

Mitjançant recreacions, imatges d'arxiu i testimonis d'experts, el programa mostra com les forces d'ocupació alemanyes van fortificar les illes del canal de la Mànega, utilitzant 'bunkers' interconnectats, arsenals d'armes, torres d'observació, punts fortificats i túnels dissenyats per resistir atacs tant des del mar com des de l'aire. 


crackovia

crackovia