Sarah Jessica Parker

Adéu Carrie, hola Frances

L'actriu intenta deixar enrere definitivament la triomfadora protagonista de 'Sexe a Nova York' posant-se en la pell d'una dona perdedora a la sèrie 'Divorce', amb la qual torna a la televisió.

tcendros35863309 mas periodico  sarah jessica parker en la serie divorce161013192236

tcendros35863309 mas periodico sarah jessica parker en la serie divorce161013192236

3
Es llegeix en minuts
MARTA ALTARRIBA

Sarah Jessica Parker torna. Ha trigat 11 anys, però torna a la petita pantalla. De tota manera, que ningú s'enganyi: la que torna no és Carrie Bradshaw, sinó Frances, una dona que és l'antítesi de la protagonista de Sexe a Nova York. L'actriu nord-americana acaba d'estrenar a la cadena HBO el primer capítol del seu nou projecte, Divorce, una sèrie que protagonitza i produeix a través de la seva pròpia empresa, Pretty Matches Productions. El 9 d'octubre passat vam poder veure el primer dels 10 capítols de què consta.

Frances és una dona acomodada, d'uns 50 anys, amb dos fills adolescents i un matrimoni que viu les seves hores més baixes. Perquè encara que la sèrie es tituli Divorce, parla del matrimoni. Concretament, de les seves misèries i la seva part més tediosa. I de les infidelitats que marquen el final del camí. Carrie, el personatge que tant ha marcat Sarah Jessica Parker, ja no existeix. Aquella dona ha evolucionat, ha madurat, ha viscut, ha patit i té una relació completament diferent amb els homes. Ja no és una noia d'èxit amb 30 anys que encara creu en el príncep blau i que fa el que vol amb els homes, sinó una perdedora que intenta divorciar-se per anar-se'n amb el seu amant i que al final es troba sola. Una aposta de risc i temerària per part de l'actriu: interpretar un personatge que es troba al pol oposat d'aquell amb què el públic la identifica. ¿Serà ben rebuda?

Frances és una dona de mitjana edat com ella, encara que en la vida real Sarah Jessica Parker és (almenys ho sembla) feliç en el seu matrimoni amb Matthew Broderick, amb qui fa 19 anys que està casada, i és mare de tres fills: James i les bessones Marion Loretta i Tabitha. Però… ¿fora de casa? Les coses professionalment no li van tan bé com ella voldria des del seu adéu a Sexe a Nova York, l'any 2004.

Carrera discreta

Als 51 anys, Parker necessita rellançar una carrera que va quedar aturada després de l'èxit aclaparador de la sèrie. Un cop finalitzada, ha treballat més aviat poc i de manera discreta. Una forma d'allunyar-se de Carrie. El 2005 va protagonitzar La joya de la familia, i un any després, Novia por contrato. La va seguir l'adaptació a la gran pantalla de la sèrie que l'havia catapultat. Un èxit assegurat, una aposta pel cavall guanyador. I després d'un llarg parèntesi, el 2012 va participar en dos capítols de la quarta temporada de Glee. La sort li somriu. Treballa poc però tot el que fa és un èxit. I això, encara que li dolgui, és gràcies al personatge de Carrie. La mateixa que li va brindar quatre Globus d'Or i un Grammy.

Tot i que en la vida real  sembla feliç casada amb Matthew Broderick, professionalment no li ha anat tan bé

Sabates

Notícies relacionades

Aparcada gairebé completament durant una dècada la seva faceta com a actriu, Parker ha posat tot el seu esforç a promocionar la seva pròpia marca de sabates, que valen ni més ni menys que 300 euros el parell. Com a empresària, també ha apostat, com tants altres famosos, pel món del perfum. Fa uns mesos llançava la que ja és la seva quarta fragància, un producte unisex que es comercialitza amb el nom de STASH.

I mentre espera els resultats d'audiència dels primers capítols, Sarah Jessica Parker brinda per l'èxit del seu divorci de Carrie amb un vi espanyol, que segurament va conèixer l'estiu passat, durant les seves vacances aquí. Concretament ho fa amb Siendra, un negre DO Calatayud que costa 15,99 euros l'ampolla. «Recomanat pel venedor del nostre celler local», assegurava a Instagram, on va penjar una foto amb el vi. ¡Salut i sort!