Milers de militants a Ferraz

Milers de militants a Ferraz
1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez
Juan Ruiz Sierra
Juan Ruiz Sierra

Periodista

ver +

Sota una forta pluja que va sorprendre Madrid, més d’un miler de militants del PSOE arribats des de diferents punts d’Espanya es van concentrar ahir en el carrer de Ferraz, davant la seu del partit, per mostrar el seu suport a Pedro Sánchez. A mesura que va avançar el matí i ja sense núvols, l’afluència va augmentar fins a 12.500 persones, segons la delegació del Govern.

Notícies relacionades

Els voltants de la seu socialista s’havien anat omplint de militants a l’espera de la celebració del Comitè Federal del PSOE. Amb crits de "Pedro, queda’t", "Val la pena", "Justícia sí, notícies falses no" i "President, president", els militants del partit van anar rebent tots els dirigents del partit que van acudir al Comitè Federal. Davant la situació excepcional, la direcció del PSOE va ordenar a tots els líders territorials que anessin a la seu a primera hora.

"Siguem breus i anem a mullar-nos al carrer amb els nostres companys que són a Ferraz", va dir la vicepresidenta tercera i candidata a les eleccions europees, Teresa Ribera, quan dins de la reunió del Comitè Federal del PSOE se’ls va informar que 10.000 persones, segons les dades del partit, estaven als voltants de la seu per mostrar el seu suport al president Sánchez.