Al temple de Debod

Directe | Feijóo anuncia més mobilitzacions contra l’amnistia i el Govern de Sánchez

Ayuso assegura que el PP defensarà Espanya «dia a dia», perquè les democràcies «no moren de cop»

Directe | Feijóo anuncia més mobilitzacions contra l’amnistia i el Govern de Sánchez
1
Es llegeix en minuts
Paloma Esteban

El PP ha celebrat aquest diumenge una nova manifestació contra l’amnistia, aquesta vegada, a escassos metres de la seu del PSOE a Ferraz. El dirigent nacional, Alberto Núñez Feijóo, junt amb la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, i l’alcalde de la ciutat, José Luis Martínez-Almeida, han carregat contra l’aliança del Govern de Pedro Sánchez contra els independentistes després de la cita a Suïssa entre el PSOE i Junts. Feijóo ha anunciat que continuaran als carrers i ha augurat noves mobilitzacions.

Després de fer-se un bany de multituds entre els milers de simpatitzants que envoltaven l’esplanada del temple de Debod –molts amb banderes d’Espanya i alguns de la UE–, Feijóo, Ayuso i Almeida, acompanyats per un bon nombre de dirigents populars, han arribat fins a l’escenari al so de Patti Smith i el seu ‘People have the power’.

Ja a l’escenari, Ayuso ha advertit que les democràcies «no moren de cop, sinó a poc a poc», i ha garantit que el PP defensarà «dia a dia» Espanya, la Constitució, la igualtat davant la llei i la divisió de poders davant «els murs, els bàndols i la tensió» que crea Sánchez. Així, ha carregat contra els socialistes, que «tot i que es creïn forts no deixen de caure, mes a mes» i «han de mentir, pactar el que sigui» per continuar a la Moncloa.

Davant seu el PP no «deixa de confiar en Espanya, l’Espanya fidel, la dels principis i els valors, la que hi serà quan els traïdors caiguin», perquè defensar la unitat i la convivència «no va d’esquerres i dretes». «Per sobre de les ideologies, dir ‘no’ a l’amnistia és defensar la Constitució i Espanya», ha afirmat.

Notícies relacionades

Almeida, per la seva banda, ha assegurat que «per molt que s’hi entossudeixin els enemics d’Espanya, la Constitució no serà un parèntesi en la nostra història, ni un punt i a part. És el nostre futur», i per això «cal defensar-la».

L’acte, en ‘streaming’: