Canvis en el grup parlamentari

Feijóo recupera Cayetana Álvarez de Toledo i la anomena portaveu adjunta al Congrés

Feijóo recupera Cayetana Álvarez de Toledo i la anomena portaveu adjunta al Congrés
1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

Alberto Núñez Feijóo continua amb els canvis en el PP i aquesta tarda ha comunicat com quedarà l’organització dels grups parlamentaris al Congrés i al Senat. A la Cambra baixa, a més del seu fidel escuder Miguel Tellado com a portaveu, ha decidit que la veterana diputada Macarena Montesinos sigui la secretària general dels 137 diputats i que Cayetana Álvarez de Toledo sigui una de les portaveus adjuntes.

Feijóo recupera així Álvarez de Toledo com una figura clau al Congrés. La diputada ja va ocupar la representació principal (la que ara desenvoluparà Tellado) amb Pablo Casado, però aquest la va apartar per les seves contínues topades. També es dona la circumstància que el mateix Feijóo i l’actual president de la Junta d’Andalusia, Juanma Moreno, van posar el crit al cel quan Casado li va encarregar aquesta tasca perquè els semblava un perfil massa dur.

Notícies relacionades

Álvarez de Toledo ha tingut una vida política d’alts i baixos: va trencar amb Mariano Rajoy per la seva suposada posició tova davant els independentistes catalans, va acabar malament amb Casado i Feijóo la va anomenar «baró tou» al seu llibre ‘Políticamente indeseable’.

En la reunió plenària conjunta dels grups parlamentaris del PP, feta aquesta tarda a Génova, s’ha aprovat la nova composició del Consell de Direcció del GPP al Congrés que estarà integrat per: Miguel Tellado, portaveu del GPP; Macarena Montesinos, secretària general del grup; Mar González, secretària general adjunta; i els diputats Álvaro Pérez, Jaime de Olano, Cayetana Álvarez de Toledo, Bella Verano, José Vicente Marí, Sergio Sayas, Pedro Muñoz Abrines, Rafael Hernando i Miriam Guardiola.