Laura Borràs obre la porta a intentar acollir-se a l’amnistia com a víctima del ‘lawfare’

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
EFE

La presidenta de Junts per Catalunya, Laura Borràs, ha obert aquest dimecres la porta a intentar acollir-se a l’amnistia com a víctima del ‘lawfare’ en virtut de l’acord polític entre el seu partit i Junts en què es fa referència a aquesta qüestió.

En una entrevista a La 2 i Ràdio 4, Borràs, que va ser condemnada a quatre anys i mig de presó per adjudicar contractes a dit a la Institució de les Lletres Catalanes, ha remarcat que totes les víctimes del ‘lawfare’ queden reconegudes en l’acord i ha assegurat que els seus advocats tenen marge perquè el seu cas s’inclogui en l’amnistia.

Notícies relacionades

Al ser preguntada per si la seva defensa farà els tràmits per acollir-se a l’amnistia, Borràs ha respost: «Això ho hauran de fer els advocats, estic en les millors mans per poder ser defensada. Totes les defenses dels processos de persecució de l’independentisme que han tingut lloc en la forquilla cronològica marcada a la llei d’amnistia iniciaran aquests tràmits».

«Els meus advocats sempre faran el que considerin millor per a mi», ha afegit Borràs, abans d’afirmar que ella mai ha apostat per «solucions personals».