Imatges

El rei Joan Carles, seriós, a la sortida del palau del Pardo després de la festa d’Elionor

El rei Joan Carles, seriós, a la sortida del palau del Pardo després de la festa d’Elionor

EUROPA PRESS REPORTAJES

1
Es llegeix en minuts

Ha sigut un dels temes més comentats aquests dies: la presència del rei Joan Carles I a Espanya amb motiu de la jura de la Constitució de la princesa Elionor. Tot i que no va ser al Congrés dels Diputats, sí que va assistir a la celebració familiar i íntima que va tenir lloc al palau del Pardo... però ¡atenció! la seva estada va ser breu.

Joan Carles va arribar a Espanya cap a la una del migdia i va aterrar a l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas. A partir d’aquí els seus passos són una mica dispersos, tot i que, segons ha pogut conèixer en exclusiva Europa Press, tota la família va disfrutar d’una trobada a la Zarzuela prèvia a la del Pardo.

La primera persona d’abandonar el palau va ser la seva germana, la infanta Margarida i, després, ho va fer ell. Va sortir amb cara seriosa i, tal com s’havia previst, no va fer nit a Espanya. Van traslladar l’emèrit fins a l’aeroport i allà va agafar un vol en direcció a Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units).

El rei emèrit Joan Carles I, a l’arribar al palau del Pardo de Madrid, on va tenir lloc la celebració familiar privada amb què la princesa Elionor va celebrar el seu 18è aniversari. /

EFE / Javier Lizón

A dos quarts d’onze, a l’aeroport

Notícies relacionades

Una festa curta, però en què Joan Carles es va poder retrobar amb els seus fills i alguns dels seus nets, a més de moltíssimes cares familiars que portava temps sense veure. No obstant, per evitar la polèmica, tal com va poder comprovar en exclusiva Europa Press, l’emèrit va decidir no fer nit a Espanya i així no alimentar els sectors més crítics i qüestionar si havia de dormir al país o no dormir. Això sí, va disfrutar de la seva família en un àmbit privat i va celebrar, amb l’hereva de la Corona, la seva majoria d’edat.

El rei Joan Carles va arribar a l’aeroport passats dos quarts d’onze de la nit i es va poder veure un home amb posat seriós i una mica cansat, però sobretot molt pendent del telèfon mòbil, ja que no va deixar de mirar la pantalla ni un moment.

Temes:

Joan Carles I