L’endimoniada investidura

Puigdemont: «Salvador Illa no podrà ser mai un interlocutor vàlid per generar confiança»

Puigdemont: «Salvador Illa no podrà ser mai un interlocutor vàlid per generar confiança»

EFE/EPA/OLIVIER HOSLET

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha assegurat aquest dijous que el primer secretari del PSC, Salvador Illa, «no podrà ser mai un interlocutor vàlid per generar confiança» en les negociacions per a la investidura.

En un missatge en la xarxa social X (abans Twitter), Puigdemont ha recordat les paraules de l’expresident Jordi Pujol, que, en declaracions a ‘El Nacional’, va recomanar a l’independentisme que evités la «candidesa» a l’hora de negociar amb Pedro Sánchez: «Té raó», ha dit Puigdemont.

Notícies relacionades

Abans del missatge de Puigdemont, el secretari general de JxCat, Jordi Turull, ha assegurat a X que «donar protagonisme» a «qui va enganyar Junts el dia abans del pacte de la vergonya a Barcelona per impedir que Xavier Trias fos alcalde» és «una manera molt estranya de demostrar-nos que són de confiança».

En concret, Turull ha al·ludit a la reunió que van mantenir ahir Sánchez i Illa a la seu del PSOE a Madrid, després que el candidat socialista rebés dimarts l’encàrrec del Rei per formar govern. «Turull fa bé de recordar les raons per les quals Salvador Illa no podrà ser mai un interlocutor vàlid per generar confiança», ha afegit Puigdemont a X.