ERC proposa crear un sistema específic d’atenció a víctimes d’abusos infantils en edat adulta

KIKE RINCÓN / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

ERC registrarà una proposta de resolució al Parlament per crear un sistema específic d’atenció a víctimes d’abusos infantils en edat adulta, i que es debatrà aquesta setmana en el Debat de Política General (DPG).

 Segons informa el partit en un comunicat aquest diumenge, l’objectiu és «abordar les conseqüències d’haver patit un abús sexual infantil en edat adulta». Aquesta mesura s’inclou en una proposta de resolució que tracta de forma «més àmplia» altres qüestions relacionades amb l’enfortiment dels serveis socials, les polítiques d’infància i el treball comunitari.

Notícies relacionades

 Des d’ERC asseguren que proposen un model «més precís, que ajudi en la reparació del dolor», ja que actualment és la Conselleria d’Educació la que assumeix l’atenció dels adults que han patit aquests abusos.

 Els republicans porten aquesta proposició al Parlament després que els últims anys els grups hagin investigat les violències sexuals en diferents àmbits en una comissió sobre la pederàstia a l’Església impulsada per ERC, la CUP i els Comuns.