zentauroepp40735170 barcelona 18 10 2017   manifestaci n de societat sivil catal171029164415

zentauroepp40735170 barcelona 18 10 2017 manifestaci n de societat sivil catal171029164415 / CARLOS MONTANYES

1
Es llegeix en minuts
EFE

La presidenta del Govern de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, acudirà el 8 d’octubre a Barcelona a la manifestació convocada per Societat Civil Catalana (SCC) en contra de l’elaboració d’una llei d’amnistia. SCC s’oposa a les negociacions del president del Govern, Pedro Sánchez, amb Junts per facilitar un acord d’investidura que permeti un Govern d’esquerres. «Allà hi seré», ha dit Ayuso en el seu compte de Twitter.

Societat Civil Catalana ha convocat per al pròxim 8 d’octubre una manifestació a Barcelona per rebutjar l’amnistia i l’autodeterminació, les dues principals reivindicacions que plantegen ERC i JxCat en la negociació per a la investidura del pròxim president del Govern.

«No en nom meu. Ni amnistia, ni autodeterminació» és el lema escollit per l’entitat constitucionalista, que s’oposa a un pacte d’investidura que inclogui les forces independentistes.

Notícies relacionades

«En defensa de l’Estat de dret, convoquem els ciutadans a una manifestació unitària el 8 d’octubre al centre de Barcelona», exposa SCC en una publicació a la xarxa social X.

La data triada per a la mobilització coincideix simbòlicament amb el sisè aniversari de la multitudinària manifestació organitzada per SCC el 2017, una setmana després del referèndum unilateral de l’1-O, en què centenars de milers de persones van sortir al carrer a Barcelona per mostrar el seu rebuig als plans independentistes.