Les primeres maniobres militars de la princesa Elionor: fusell en mà i plena de fang

MADOC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Govern en funcions va nomenar dimarts passat Dama Cadet de l’Acadèmia General Militar la princesa Elionor, que ha finalitzat la fase inicial d’integració i adaptació a les condicions de la vida militar a l’Acadèmia de Saragossa, on va ingressar el 17 d’agost. El Mando de Adiestramiento y Doctrina (MADOC) ha difós diverses imatges dels alumnes de 1r curs on es forma la filla gran dels Reis.

A les fotos es veuen els alumnes amb el seu uniforme i en primera línia de combat: fusells en mà i una pista plena de fang on porten a terme les seves primeres maniobres. El fangar s’explica per les fortes pluges que van assolar algunes zones d’Aragó dies enrere. Elionor i la resta d’alumnes de 1r es troben immersos en el Mòdul de Formació Militar Bàsic del Combatent. Concretament, es troben practicant el pas de pista de combat.

Notícies relacionades

Passades aquestes primeres setmanes de la seva formació militar, que durarà tres anys, Elionor ha sigut designada Dama Cadet, d’acord amb el previst al reial decret pel qual es regula la formació i carrera militar de la princesa d’Astúries, ha informat el Govern en funcions després de la celebració del Consell de Ministres.

Maniobres dels alumnes de 1r de l’Acadèmia Militar General de Saragossa, curs on es forma la princesa Elionor

MADOC

El reial decret que recull aquest nomenament es publicarà dimecres al Butlletí Oficial de l’Estat i dijous al Butlletí Oficial de Defensa juntament amb el nomenament dels seus companys a l’Acadèmia de Saragossa com a Cavallers i Dames Cadets de l’Acadèmia General Militar.