Masclisme a l’esport

Ayuso trenca el seu silenci sobre l’escàndol de Rubiales amb missatge polèmic

Ayuso trenca el seu silenci sobre l’escàndol de Rubiales amb missatge polèmic
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha trencat el seu silenci sobre l’escàndol global generat pel petó forçat de Luis Rubiales a la futbolista Jenni Hermoso i ho ha fet apuntant cap a una altra direcció.

«Que interessant que la premsa internacional s’ocupi de l’impresentable comportament de Rubiales però ningú denunciï el boicot a la Vuelta Ciclista per part dels independentistes, els quals negocien amb Pedro Sánchez», ha assegurat la líder del PP a la xarxa social X, anteriorment coneguda com a Twitter. «Vivim en una manipulació total».

Notícies relacionades

Ayuso es pronuncia així per primera vegada sobre el cas Rubiales després que la selecció espanyola femenina es proclamés campiona del món el 20 d’agost. Llavors va aplaudir la fita de les jugadores, però va evitar dir res sobre l’assetjament perpetrat per Rubiales i sobre les reaccions en contra de les jugadores.

Ayuso tampoc s’ha pronunciat sobre el gir del seu partit, que ha passat de criminalitzar els partits independentistes catalans com Junts o ERC a obrir-se a negociar amb els de Carles Puigdemont per intentar aconseguir uns vots que permetin que el líder popular Alberto Núñez Feijóo pugui convertir-se en el pròxim president del Govern d’Espanya, una cosa improbable.