Negociació per a la investidura

Borràs demana amnistia per a «tots els represaliats independentistes»

Borràs demana amnistia per a «tots els represaliats independentistes»
1
Es llegeix en minuts

La presidenta de Junts, Laura Borràs, ha demanat amnistia per a «tots els represaliats independentistes com a punt de partida per solucionar el conflicte polític» català.

«Si busquéssim solucions individuals, jo ja hauria pactat amb la fiscalia, però vaig mantenir i mantindré el pacte amb la veritat», ha afirmat en un apunt en el seu compte de Twitter.

El missatge de l’expresidenta del Parlament de Catalunya es produeix un dia després que Míriam Nogueras, la portaveu de Junts assegurés que la formació, en les negociacions per a la investidura de Pedro Sánchez, exigirà una amnistia que també inclogui Borràs.

Notícies relacionades

Borràs, que va ser condemnada a quatre anys i mig de presó i a 13 d’inhabilitació per fraccionar contractes quan dirigia la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), ha igualat el ‘lawfare’ amb la persecució política i la repressió.

La condemna de Borràs considera provat que va entregar a dit aquests contractes a un amic que, al seu torn, també ha sigut condemnat, en una causa paral·lela sense connexió amb la política, per traficar amb marihuana.