Després del fracàs de les municipals

Valents tira la tovallola i entra en concurs de creditors

Valents tira la tovallola i entra en concurs de creditors

Miquel Vera / ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Valents ha presentat un concurs de creditors després de buscar opcions per fer «possible i viable» el partit, segons ha expressat en una carta la seva presidenta, Eva Parera. Aquest pas implica, a la pràctica, la desaparició de la formació i de la seva estructura orgànica. Tot i així, els representants aconseguits als municipis de Creixell (Tarragonès), Castellet i la Gornal (Alt Penedès) i Mongat (Maresme) podran continuar fent servir el nom de la formació durant aquest mandat. 

Notícies relacionades

Parera, que no va obtenir representació a la ciutat de Barcelona, ha demanat «disculpes» a la militància i ha assegurat que «no n’hi va haver prou» amb els resultats obtinguts en les eleccions del 28M. En aquest sentit, ha dit que van haver d’afrontar-les «de manera massa prematura» i competint amb formacions «molt consolidades».

La presidenta de Valents ha recordat que la formació va néixer fa un any i mig i que, en aquest període, havien aconseguit formar 71 candidatures en les últimes eleccions municipals, a partir de les quals van obtenir 32.408 vots. A la carta ha dit que tot això s’ha de veure com «un punt i a part», ja que, ha afirmat, creu que l’espai polític que representa continua sent necessari.