Entrevista

Pedro Sánchez respon a Wyoming sobre si utilitza bòxer, eslip o tanga

Pedro Sánchez respon a Wyoming sobre si utilitza bòxer, eslip o tanga
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pedro Sánchez ha estat al plató d’‘El intermedio’, on, a més de les preguntes d’El Gran Wyoming i Sandra Sabatés, també s’ha enfrontat a les qüestions que li han plantejat alguns ciutadans.

Una, que llegeix el presentador d’‘El Intermedio’, se centrava en un tema molt ‘íntim’. «¿Vostè utilitza bòxer o eslip, potser tanga?», pregunta Wyoming i mira després a Sandra Sabatés: «Aquesta l’has escrit tu».

Notícies relacionades

«Apa, que si et dic que no porto res d’això...», li respon el president del Govern, i Wyoming reacciona assegurant: «Aquesta és una manera de guanyar el meu vot».

El to dur de la precampanya electoral, però també la clau d’humor d’‘El Intermedio’, han marcat la tornada al plató de Pedro Sánchez set anys després de la seva última entrevista amb El Gran Wyoming i Sandra Sabatés. El president del Govern s’ha sotmès a les preguntes dels presentadors en un moment clau per al futur de la política nacional i a un mes dels comicis en què es decidirà si Sánchez és reelegit o si el PP de Núñez Feijóo aconsegueix conquistar la Moncloa.