Melilla

Cessen el conseller de Coalició per Melilla imputat en la compra de vots per correu

El president de Melilla destitueix Mohamed Ahmed Al-lal un dia després d’haver sigut detingut per la presumpta implicació en una trama de vots per correu

  • El PP demana al PSOE que trenqui el govern de Melilla

  • Les claus de la compra de vots a Melilla

1
Es llegeix en minuts

El president de Melilla, Eduardo de Castro, ha cessat aquest dimecres el conseller Mohamed Ahmed Al-lal detingut per la suposada trama dedicada a la compra de vots per correu. Ahmed Al-lal era responsable de la Conselleria de Districtes, Joventut i Participació Ciutadana. El Govern de Melilla ha comunicat el cessament del número tres del partit, Mustafá Aberchan, que ha sigut publicat en un butlletí oficial extraordinari.

La Policia Nacional està investigant una suposada trama de compra de vot per correu a la ciutat autònoma de Melilla que es focalitza en ambients relacionats amb el narcotràfic local. De dues bandes haurien sortit els peons de la trama, delinqüents de Melilla encarregats d’oferir a famílies empobrides entre 50 i 200 euros –«per al Mercadona», deia un dels compradors– i de prometre llocs de treball quan es formés un nou govern local.