Eleccions municipals

Bendodo: «Sánchez ha convertit la campanya de les eleccions municipals en una tómbola, es riu de la gent gran amb la rebaixa del cine»

«Pedro ‘mil anuncis’ Sánchez, aquest nom se li quedarà perquè creu que pot comprar amb engrunes la gent en l’últim quart d’hora de la legislatura», va asseverar el coordinador general del PP en els seus atacs al líder socialista

Bendodo: «Sánchez ha convertit la campanya de les eleccions municipals en una tómbola, es riu de la gent gran amb la rebaixa del cine»
3
Es llegeix en minuts

El repertori que Elías Bendodo passeja en l’avantsala de les eleccions municipals del 28 de maig no escatima metàfores per llançar els seus atacs dialèctics al president del Govern central, Pedro Sánchez. Segons el parer del coordinador general del PP, «Sánchez ha convertit la campanya en una tómbola i es riu de la gent gran amb la rebaixa de l’entrada al cine» anunciada en les últimes hores perquè puguin anar a veure pel·lícules per només dos euros. «Pedro ‘mil anuncis’ Sánchez, aquest nom se li quedarà perquè creu que pot comprar amb engrunes la gent en l’últim quart d’hora de la legislatura», va asseverar el número 3 del PP nacional en les seves crítiques al líder socialista, durant un acte en el qual va recolzar la candidata popular a la reelecció com a alcaldessa de Torremolinos, Margarita del Cid.

Bendodo va insistir que «cada vegada que està envoltat i sent que perdrà les eleccions, el PSOE converteix la campanya en una tómbola». «Amb això de prometre uns eurets menys per anar al cine, Sánchez s’està rient de la gent gran, això ja existia en els meus temps amb el ‘dia de l’espectador’, no ha inventat res», va manifestar el dirigent popular. 

Bendodo va posar l’exemple dels candidats a alcaldes del PP «que diuen fins on volen arribar i ho compleixen» i el va contraposar a les polítiques socialistes: «Hi ha polítics que prometen però no fan res, prometen vivendes per a tothom, FP per a tothom i dos eurets per anar al cine, això és el que fa Pedro Sánchez», va recalcar.

«Fum per tapar els escàndols del PSOE»

Bendodo va emfatitzar que el president del Govern d’Espanya «llança pots de fum per tapar els escàndols del PSOE». En aquest punt, el coordinador general del PP va afirmar que «Sánchez ha nacionalitzat la campanya amb els seus anuncis i el 28 de maig haurem de dir si volem o no les seves polítiques». «No només s’elegirà entre el candidat del PP o el del PSOE, també haurem de dir si volem o no aquests anuncis de Sánchez», va apuntar.

En aquest sentit, Bendodo va enumerar com de costum un serial d’antecedents en els quals, segons el seu parer, el president del Govern central ha mentit als espanyols: «Sánchez va dir que no podria dormir amb Podem si hi pactava i va canviar el matalàs per arribar de seguida a un acord amb Pablo Iglesias; va dir que anava a lluitar contra la corrupció i l’ha abaratit al rebaixar el delicte de malversació; i a més, el seu és el Govern que més mal ha fet a les dones i els menors, sobretot a les dones, amb una llei com la del ‘només sí és sí’», va reiterar.

Notícies relacionades

Per reforçar les declaracions amb què ell i Feijóo han anat vinculant el PSOE de Pedro Sánchez amb «els hereus d’ETA», Bendodo es va preguntar «què pensaran els socialistes de tota la vida, alguns amb persones pròximes assassinades per ETA, quan Pedro Sánchez continua pactant les lleis amb Bildu». «No trenca amb Bildu i no ho dic jo, sinó la gent pel carrer, que les paperetes del PSOE estan tacades de sang», va afirmar. 

Bendodo va remarcar que «donar-se la mà amb un partit que fa entrar 40 etarres en les llistes és la vergonya més gran, el mal més gran que el sanchisme ha fet al socialisme». «Què en pensarà Felipe González o què en pensaria Rubalcaba», va sentenciar. El coordinador general del PP també va preguntar què pensen de la relació de Sánchez amb Bildu a barons regionals del PSOE, com l’andalús Juan Espadas, l’aragonès Lambán o el valencià Ximo Puig.