Partit Popular

Ayuso, contra la setmana laboral de quatre dies: «Acabarà amb la cultura de l’esforç»

«Podem acabar per no anar a treballar i que ens ho paguin tot», diu la presidenta de la Comunitat de Madrid, que considera que aquestes mesures van dirigides «a enfrontar el treballador amb l’empresari»

Ayuso, contra la setmana laboral de quatre dies: «Acabarà amb la cultura de l’esforç»
1
Es llegeix en minuts
EFE

La presidenta de la Comunitat de Madrid i candidata del PP a revalidar el càrrec en les eleccions del dia 28, Isabel Díaz Ayuso, ha rebutjat aquest dimarts la setmana laboral de quatre dies, una proposta que, segons el seu parer, va dirigida a acabar amb «la cultura del treball i l’esforç».

En un esmorzar informatiu organitzat per El Debate, Ayuso ha censurat com afrontarà un empresari o un autònom «l’immens catàleg de l’esquerra» de «baixes per a tot» i, a més, «treballarà quatre dies» a la setmana: «¿Però per què no tres, o millor dos?», ha expressat. «Podem acabar per no anar a treballar i que ens ho paguin tot», ha afirmat la presidenta regional.

Ayuso s’ha mostrat a favor de «tenir dies de descans» per tenir temps «amb nosaltres mateixos» i «conciliar», però s’ha preguntat com es pot fer d’Espanya un país «competitiu». Segons el seu parer, aquestes mesures estan dirigides a «enfrontar el treballador amb l’empresari», mentre ha apuntat que, segons les professions, «no tot es compta per temps».

Notícies relacionades

La dirigent popular també ha rebutjat la postura de Més Madrid de «treballar menys per repartir el treball», i ha indicat que Espanya és dels països «més laxos» juntament amb França.

Ayuso ha assenyalat que cada empresa ha de decidir si es pot o no treballar quatre dies a la setmana o «dies alterns» de teletreball perquè «cada negoci és diferent».