Eleccions

Maragall es compromet a crear una regidoria de drets i benestar dels animals si és alcalde

El candidat d’ERC afirma que s’ha retrocedit els últims anys per «falta d’impuls i de responsabilitat del govern Colau-Collboni»

Maragall es compromet a crear una regidoria de drets i benestar dels animals si és alcalde

ERC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, s’ha compromès aquest dissabte a crear una regidoria de drets i benestar dels animals a l’ajuntament si governa després de les eleccions municipals del 28 de maig.

 En declaracions als periodistes a Barcelona, ha explicat que vol avançar en aquesta matèria després que els últims anys Barcelona hagi retrocedit, segons ell, en la protecció del benestar dels animals per «falta d’impuls i de responsabilitat del govern Colau-Collboni». Per al candidat republicà, actualment «hi ha una inactivitat, una distància creixent entre l’Administració i la ciutadania», i ha expressat la voluntat de revertir-ho.

Notícies relacionades

A preguntes sobre la proposta que va fer aquest divendres l’alcaldable del PSC, Jaume Collboni, d’aturar la unió del tramvia per l’avinguda Diagonal, ha respost que «no té sentit» perquè seria, segons ell, una irresponsabilitat institucional i una omissió de servei públic i d’ús dels recursos públics ja invertits.

 «Queda clar que el PSC i Junts, amb això, com amb altres matèries, es queden atrapats en el temps, amb la mirada enrere, enganxats en un debat que ja està gastat i, en part, superat».