Feijóo demana convocar eleccions ja per estalviar «mesos» de legislatura

  • Sánchez i Feijóo arrenquen la precampanya del 28-M amb un cara a cara ple d’atacs personals

  • Feijóo aplaudeix la crítica del PP europeu a la Comissió per recolzar Sánchez amb Doñana

Feijóo demana convocar eleccions ja per estalviar «mesos» de legislatura
1
Es llegeix en minuts
EFE

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha tornat a reclamar aquest dissabte la convocatòria d’eleccions generals perquè «així ens estalviem sis mesos de legislatura». En la seva intervenció en la romeria organitzada pel partit a Galícia, en plena precampanya de les eleccions autonòmiques i municipals del 28 de maig, Nuñez Feijóo ha incidit que aquesta seria la data en la qual s’haurien de celebrar també les generals.

Arran d’aquesta observació, ha considerat que, al no fer coincidir totes aquestes cites electorals, demostren precisament que estan «nerviosos». Núñez Feijóo ha posat el focus en «els insults» que li dirigeixen els membres del Govern en cada una de les seves intervencions, per la qual cosa ha qüestionat que «si el Govern ho fa tot bé i si el tal Feijóo és tan dolent, per què estan tan nerviosos».

«Si estan tan encantats amb mi que convoquin eleccions ja i així ens estalviem sis mesos de legislatura», ha proclamat el dirigent popular, que creu que l’Executiu no s’atreveix a avançar els comicis perquè «no es creuen ni ells les coses que diuen».

El «nerviosisme»

«Estan nerviosos perquè saben que guanyarem una altra vegada. Al maig guanyarem i quan vulguin en les eleccions generals tornarem a guanyar», ha proclamat el líder del PP acompanyat pel seu successor al capdavant del PP gallec i de la Xunta de Galícia, Alfonso Rueda.

Núñez Feijóo ha recordat que un dia abans que ell tambéPedro Sánchez va visitar Galícia únicament per «parlar malament de Feijóo» en una visita oficial i també de partit tot i que «pel nombre de gent que portava al voltant, pensava que era Bruce Springsteen».

Notícies relacionades

A la visita del president del Govern se sumen els «22 ministres que venen a peregrinar» però que els gallecs no coneixen perquè són part d’«un multipartit que es dedica més a mesurar les forces entre ells que a millorar la vida de la gent».

Per això, Núñez Feijóo ha demanat tant a Sánchez com als seus ministres un millor tracte per a Galícia «perquè que em faltin al respecte a mi, el que vulguin, però que no faltin al respecte a Galícia» per les seves successives decisions a les urnes, en les quals la comunitat sempre ha votat «sàviament».