Retrobament d’expresidents a València

Ayuso: «Per a mi Aznar sempre ha sigut un referent i estic orgullosa d’ell»

La presidenta de la Comunitat de Madrid va reconèixer estar «molt orgullosa» de l’expresident Aznar just abans que compartís un col·loqui amb Mariano Rajoy després de molts anys en un acte de partit

Ayuso: «Per a mi Aznar sempre ha sigut un referent i estic orgullosa d’ell»
2
Es llegeix en minuts

Isabel Díaz Ayuso va arribar a la Intermunicipal del PP a València minuts abans que comencés el plat fort de la jornada i una de les imatges més importants que ha aconseguit el partit en anys. La foto conjunta de José María Aznar i Mariano Rajoy. La presidenta de la Comunitat de Madrid va assegurar que la d’aquest dissabte «és una tarda molt important per al futur d’Espanya», donant de nou el seu suport a Alberto Núñez Feijóo, «el pròxim president de tots els espanyols». 

Però no va amagar el que per a ella representa un dels dos expresidents. Quan va ser preguntada per Aznar, no va dubtar: «Per a mi José María Aznar sempre ha sigut un referent i no només estic plenament orgullosa d’ell, sinó que pretenc sempre estar al seu costat en tots els esdeveniments per tot el que ha aportat i continuarà aportant a la política espanyola», va concloure.

«Jo soc d’una nova etapa i una nova generació, he de defensar un nou model. De totes les etapes em quedaria amb coses molt bones de les dues», també va assegurar Ayuso al referir-se al col·loqui que els dos expresidents comparteixen a València en aquest acte del PP.

Notícies relacionades

En realitat, tot el partit estava pendent de la imatge dels dos expresidents. Dirigents de tots els nivells, des de la direcció nacional fins als candidats a municipis, reconeixien que la imatge era poderosa i «molt important» per a la formació, perquè reconciliava per fi dues ales del partit en un moment transcendental.

La reaparició d’Ayuso a la Ciutat de les Arts i les Ciències aquest dissabte va fer impossible no recordar la convenció nacional que el PP (encara de Pablo Casado) va celebrar exactament al mateix lloc l’octubre del 2021, quan el seu pols amb el llavors líder nacional ja era més que evident. Allà, nouvinguda de la seva gira pels Estats Units, va mirar de concloure una qüestió que molt poc després esclataria per complet: «Et vull dir, Pablo, davant la gent que més t’estima, de la teva dona, del partit, de la teva família, dels mitjans, de tot el món... Et vull deixar clar que tinc meridianament clar on és el meu lloc i sé que el meu lloc és Madrid i que donaré el millor per a Madrid perquè Madrid és Espanya i perquè necessitem que tu arribis a ser el president del Govern», va dir llavors.