No assisteix a Rabat

Garamendi es reuneix amb el PP després de saltar-se la cimera del Govern al Marroc

El president de la patronal, que finalment no ha assistit a la cimera hispano-marroquina malgrat tenir-hi prevista una intervenció, apareix en una trobada amb altres empresaris i els coordinadors del programa electoral del PP

Garamendi es reuneix amb el PP després de saltar-se la cimera del Govern al Marroc
1
Es llegeix en minuts
Paloma Esteban

El president de la CEOE, Antonio Garamendi, ha participat aquest dijous en una reunió junt amb altres empresaris amb els coordinadors del programa electoral del PP per a la cita del maig, l’exministre Íñigo de la Serna i Carmen Fúnez. Ho ha fet mentre s’està fent la Reunió d’Alt Nivell (RAN) entre Espanya i el Marroc a Rabat, a la qual finalment no ha assistit malgrat que tenia prevista una intervenció pròpia al fòrum empresarial, el primer gran acte de la cimera.

Notícies relacionades

Al seu lloc ha anat el número dos de la patronal, Miguel Garrido. Segons Europa Press, han sigut «motius personals» el que han impedit l’assistència de Garamendi al país veí, però ha continuat la seva agenda amb el primer partit de l’oposició.

De la Serna i Fúnez estan portant a terme diferents trobades amb la societat civil i organitzacions de molts sectors per nodrir el programa electoral dels conservadors. També hi ha hagut contactes amb els sindicats i esperen tenir una reunió pròximament.